03-02-09

POSTERIOR TIBIAL TENDONITIS

De pot op !!! - Roeselare - 03/02/2009

Voila si , 't jaar is nog maar begonnen en 'k heb het weeral zitten. Mijn enigste ding dat ik graag doe , moet ik nu terug stoppen !!! Voorlopig kan alles " de pot op ". Ne mens zou er echt depri van komen. Pfff.... Dus wat ik juist heb is : Posterior Tibial Tendonitis. Een van de belangrijkste pezen van de voet is de pees van de tibialis posterior spier. De spier zit aan de binnen-achterzijde van het scheenbeen, vandaar loopt de pees direct achter de binnenenkel tot de middenvoet. Daar heb ik een peesontsteking die echt pijnlijk is.... Bij deze RUSTEN en IJS leggen. Das alles wat ik kan en mag doen . Ge gaat me dus een tijdje niet meer zien... horen mss nog wel. Er zijn altijd mensen die me steunen -daarvoor oprechte dank - en er zijn er die hun deugd erin hebben.... kejt !!!

Grtzzz Gwen.

decoration


20:11 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (27) |  Facebook |

Commentaren

Verdorie Djoeme, dat is verschieten .... kan me inbeelden dat je baalt voor 't moment. Verzorg je goed!!!

Gepost door: sandra | 03-02-09

Ijs veel ijs Ijs op doe ja veel maal per dag . Het gaat verdwijnen rust nemen en ander alternaztief doen indien geen pijn mss zwemmen en of- fietsen. om de conditei beetje te ondersteunen. Alles komt wel ok hoor. Mommenteel tgaat me ok met lopen ja he mag niet teveel praten anders ook prijs

Gepost door: Clint | 03-02-09

't Beste U komt ijs-ersterk terug, zeker weten. Succes.

Gepost door: etienne | 03-02-09

Ik snap jou 100%! Zou ook serieus balen als ik een tijdje out zou zijn! Goed naar het advies van de specialist luisteren en hopelijk geneest die blessure voorspoedig! Stort uw hart maar eens op uw blog hoor, kan geen kwaad, Karim en Allison zullen u dankbaar zijn ;-).

Gepost door: Wendy | 03-02-09

Hou er de moed in !!! Hou er de moed in Gwen, ik ken het gevoel van ziek of gekwetst zijn.
Je komt wel terug op niveau, maar wees vooral niet overhaast.
Vond het al raar dat je nergens terug te vinden was in Oostende afgelopen zondag, maar er zijn momenteel wel veel mensen ziek met griep.
Voor die peesontsteking, ga ik je via mail enkel tips bezorgen, het zijn aloude trukjes, maar nog altijd zeer efficient. (mijn verzorger zal het wel verwoorden)
MAAR VOORAL VEEL RUST is noodzakelijk !!!!
Beterschap en spoedig herstel voor je,

Groeten,

XA4


Gepost door: Xavier | 04-02-09

Waarom toch? Meid,

Waarom moet jij dat toch altijd voorvallen, verdoeme, jij was terug zo goed bezig. Waarom krijg jij toch tegenslag.Blijf er kalm bij ze meid, je komt terug! Echt je hebt talent en gaven. Laat je kopje niet hangen! We zijn er voor u!

Groetjes
Lies

Gepost door: Lies | 04-02-09

Spoedig Herstel Die naam van die ontsteking heb ik bewust zeer traag gelezen,ja ik had er al van gehoord van Anita ,ja dat is zeker pech hebben. Ik hoop dat het een probleem van korte duur zal zijn .Weinigen zullen blij zijn met je blessure en moest het toch zo zijn dan zal ik ook zeker mijn deel gehad hebben in hun deugd na mijn lange blessure.

Gepost door: Bart | 04-02-09

Ah nee toch....nie weer. Hopelijk ben je er vlug vanaf. Sterkte.

Gepost door: natalie | 04-02-09

Godmiljaardedju...sorry maar 't was wel even gepast zeker, die verdomde blessures ook altijd, ik begin er ook mottig van te worden want 't is hier al 5 maanden van da bij mij. Hopelijk snel herstel. Verzorg je goed...

Gepost door: Stofke | 05-02-09

dju... ik zie dat je weer geblesseerd bent.. ik heb van die blessure nog gehoord, heb daar vroeger ook nog last mee gehad, maar op tijd ingegrepen.. het is een ambetante plaats, kweet het..
bij deze : sterkte !!

Gepost door: Vince | 05-02-09

Slechtgezind ... Ja, als je niet kan lopen ben je slechtgezind (bekend gevoel ...). Zal duimen dat alles terug zo snel mogelijk in orde komt ... en ondertussen kan je misschien zwemmen, fietsen of aquajoggen.

Gepost door: Steven Dessein | 05-02-09

Wat is me dat ier ???? Ben just uit mijne griepcoma en dacht wat frisse neus te halen in de blogjes ...ja halloooo wel das hier geen al te goed nieuws ,kindje wens je uit de grond ,dat dit niet te lang aansleept en we je algauw weer op een of ander podium mogen zien zenne !! ik duim alvast ,dikke knuffel
ps dat is wel een heel schoon foto ,prachtig !! Een sytaaltje vn Karim zeker ? :-)wel chapeau

Gepost door: katrien | 05-02-09

Kan het geloven Gwen dat je moed nu in je schoenen zakt,je hebt je deel al gehad je zou voor minder depri zijn.Ik wens je veel sterkte en een spoedig herstel,laat je niet gaan,je komt er snel weer bovenop.Op mij kan je rekenen hé.

Gepost door: anita | 05-02-09

pech spijtig voor je, weeral geblesseerd... Verzorg je goed en de kop op ! Je hoofd laten hangen heeft niet veel zin maar ik kan me best voorstellen dat je je depri voelt...

Gepost door: Chris | 05-02-09

Het jaar is idd niet zo goed begonnen... Zowel voor u niet als voor mij niet. Maar dan moeten we maar samen denken dat het jaar nog maar begonnen is , en dat het jaar nog lang is... Trainen- gekwetst - trainen -... ik ken het ritueel, je zou er idd op den duur zot van komen. Beter een keer te veel ijs leggen dan een keer te weinig!
Verzorg je goed! Dat ik je dan eens kan op sleeptouw nemen hé;)

Kiss
fred

Gepost door: Frederik | 05-02-09

veel sterkte awel wat is da nu were?je zijt nog maae weer beginnen lopen
en je vangt nu dadde.als er een steen valt is da altijd ip uwe kop.
zoe da niet aan uw schoenen liggen?kweet het niet zulle,maar
er moet toch een oorzaak zijn.probeer uw trainingen eens in het
bos.dat is daar een zachte ondergrond.ik doe biina drie vierden van
mijn trainingen in het sterrebos.maar pas op van andre he,dat is
nen gevaarlijke zulle.ge zult hem wel herkennen met zijne witte
hond(grapje zulle).zeg,sorry dak u vergeten he zulle op de blog.
maar ge moe weten ben ekik biena 49 wei.begunne te vergeten.
allez pieker nie te vele en ge zult dadde ook wel doorspartelen.
veel sterkte gwen!!

Gepost door: tuyttens gino | 05-02-09

geblesseerd zijn is nooit plezant, je was zo goed opnieuw begonnen. Mijn loopmaatje heb ik zo al een hele poos niet meer gezien op training. Je weet wat ik bij je vorige blessure geschreven hebn, he. Ik was serieus depressief bij mijn eerste blessure, als je positief ingesteld bent zal je vlugger terugkomen. Veel sterkte nog, laat het herstel maar weten ok?

Gepost door: Tom Hoornaert | 06-02-09

daim hopelijk krijg jeje blessure snel opgelost.verzorg je goed met vele te rusten en vele ijs te leggen.
de moed niet laten hangen e.

groetjes patje en stef

Gepost door: patricia | 07-02-09

peesschedeontsteking Hey

Waarschijnlijk zitten we voort moment met een gelijkaardige blessure. Ik heb er dan nog eens een keelontsteking bij...

Kzou zeggen dat we maar beide terug genezen zijn en terug kunnen lopen....
Veel succes nog

groeten ludo

Gepost door: ludo | 09-02-09

Overpronatie Dag Gwen,

vorig jaar, Pes anserinus tendinitis, nu tib. post. tendinitis???
Beide tekenen van een slechte afrolling met teveel rotatie naar binnen van het onderbeen en een te grote overpronatie van de voet. Dringend lichte, zachte wedstrijdschoentjes afschaffen en misschien eens een loopanalyse laten doen om te zien of sportsteunzolen al dan niet nodig zijn of als een goede overpronatieschoen volstaat.

Met vriendelijke groeten,

Kris Decaestecker
Your sportsphysio.

Gepost door: Decaestecker Kris | 16-02-09

maandag maandag op ziekenbezoek geweest in je afdeling, awel ze boffen nogal met je ! De mevrouw die ik bezocht had alleen maar goede woorden voor je ! Hopelijk ben je vlug weer op niveau, maar niet forceren hé. Mooie foto trouwens !

Gepost door: wim | 19-02-09

Beterschap Het is inderdaad kl*te , ik heb ook mijne pech al gehad de laatste maanden ... Vele zeggen na regen komt zonneschijn , maar als je midden in de regen zit lijkt de zon ver weg ...
Toch zal er een dag komen dat je d'er terug staat en dan ga je dubbel en dik kunnen genieten. Veel succes alvast !

Gepost door: erik | 19-02-09

Veel sterkte en spoedig herstel!

Gepost door: Geert | 01-03-09

pech ben ook nog es op je blog terechtgekomen,en ik zie dat je alweer in de lappenmand ligt,das natuurlijk héél jammer en ik weet wat het betekent voor ons lopers om je favoriete sport niet te kunnen beoefenen,in elk geval ,héél snel herstel toegewenst

groetjes vanwege de warme bakker

Gepost door: Marc Lenaerts | 02-03-09

Blessure Hello,

En hoe gaat het intussen met de vervelende blessure?
Toch al beter hoop ik? We zijn al een maand verder..

Dikke kus
Fred

Gepost door: Frederik | 03-03-09

Volgens mij is er geen enkele loper die een ander een blessure toewenst! Daarvoor is voor mij althans de vrees ook te groot op een dag te voet te staan. Veel beterschap

Keep on runnin' in a free world

Gepost door: Geert Ryckaert | 03-03-09

Sterkte Veel sterkte bij het hervatten van de trainingen. Je kunt nog mooi op tijd in vorm zijn voor de lentewedstrijden... Dan zal ik je eens hazen.

Gepost door: Fré | 07-03-09

De commentaren zijn gesloten.