31-08-08

8e KERMISJOGGING - NEVELE - 30/08/2008

Zaterdagavond , 19 u - Nevele.

Afstand : 5,2 km

Weer : 26°C , zonnig

Parcours : straat , hellingen , gras , Finse piste

Tijd : 23'22"  , Allison : 29'32"

Plaats : 2e dames.

Met zijn drieën zijn we naar Nevele vertrokken. Het was de eerste keer dat ik samen met mijn dochter Allison daar ging lopen. Dus alles totaal vreemd. Het waren 2 ronden van 2,6 km. Eerst straat en daarna de berg op om er te lopen op de Finse piste (= hout en aarde ) en daarna terug op de baan. Amai zeg , een lastig parcours jong !!! Van bij de start ging ik niet te vlug. Ik keek de kat uit de boom. Ik zag Natalie Tijtgat als een pijl vooruitschieten die de wedstrijd dan ook won ! Na de 1e ronde kreeg ik een goed gevoel en kon zo mijn tempo goed aanhouden dat ik de 2e dame voor me geleidelijk aan bij kon lopen. Ik liep er bij en erover. Bij aankomst liep ik Allison tegen , die me wist te vertellen dat ze honger had . Ze liep een mooie tijd op zo'n lastige piste !! Knap !!! Daarna zijn we iets gaan eten en huiswaarts gekeerd !!! Ook een dikke proficiat aan Geert Van Hooreweghe en Cremke !!!

Smiley Gwen .

decoration

Start van de 5 , 10 en 15 km.

decoration

Rustige start .... deed wel eens deugd. 

decoration

 Mijn neus jeukte van die Finse piste , al da stuif ....

 

decoration

 Laatste 300 meters ....

 

decoration

 Ingang van de 2e ronde voor Allison.

 

decoration

Pracht resultaat voor Allison !!!

19:50 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

25-08-08

4e WAFFEESTJOGGING - POEKE - 24/08/2008

Zondagmorgen , 10 u - Poeke-Aalter

Afstand : 5 km

Weer : 16°C , wind

Parcours : Straat , modder , bos ...

Tijd : 21'06"

Om 8u30 vertrokken Karim en ik richting Poeke. Eenmaal aangekomen ging ik op zoek naar de inschrijvingen. Het was er nog rustig en kalm op deze frisse zondagmorgen. Tegen 9u30 begon het volk al goed toe te stromen. Ik leerde Vincent Vantyghem en cremke kennen . Beiden zetten een prachtprestatie neer .Want het parcours was niet te onderschatten !!! 2 km langs de landelijke wegen waar de wind ons gezelschap hield en dan 3 km door het park . Daar waren er overal plassen en modder te zien . Het was juste gelijk ne cross !!! Ik sprong van links naar rechts om toch maar zoveel mogelijk mijn schoentjes te sparen van de modder maar... tevergeefs . Ze waren ingezegend !!! Ondanks het parcours was ik tevreden met mijn tijd en ik behaalde hiermee een 1 ste plaats. Dank aan Karim voor de foto's en het vroege opstaan om mij te vergezellen  !!!

Dirty Gwen .

decoration
Samen met Vincent Vantyghem. Jaja ... hij toonde net zijn schoen : " Zo vuil worden die van jou straks ".

decoration

Ik startte goed ... mijn oogskes waren nog klein !!!

decoration

De laatste 200m ....

 

16:30 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

11-08-08

10e TORHOUTSE KERMISLOOP - TORHOUT - 9/08/2008

Zaterdagnamiddag , 15 u - Torhout

Afstand : 6,5 km

Weer : zon , 20°C , wind

Parcours : vlak , bos , straat

Tijd : 27' 52"

Na een rijkelijke maaltijd van eieren , rijst en slaatje vertrokken we naar Torhout. Niet echt een wedstrijd voor mij. Ik wilde meedoen om toch nog eens die snelheid wat in benen te houden. Ik startte vrij goed. Maar na 3 km bleek dat ik wat " te rijkelijk " had gegeten !! Ik kreeg een raar , opgekropt en gedwongen gevoel in de maag. Alles snoerde toe. Ik kreeg het gevoel dat ik moest kotsen. Ja jong , ik weet het dom , dom , dom... Maar niks aan te doen. Gelukkig bleef Danny Vandewaetere ( club-genootje) bij mij . Hij leidde me tot aan de finish , waarna ik mij onmiddellijk naar de toiletten begaf. Jaja.... smerig , jakkes ... eieren , rijst , sla ... het ganse boeltje eruit !!! Ook in het thuisfront nog wat boven het wc'tje gehangen. Dus : NOOIT geen ei meer voor mij !!! Jeezes jong... bij deze was het een fiasco daar in Torhout . Tom Hoornaert waarmee ik normaal samen ging lopen , kwam ook niet zo lekker aan. Tom had last van buikgriep. Bij deze wens ik hem het allerbeste toe. En hopelijk tot één van de volgende en ziekvrije wedstrijden . Proficiat aan al de AVR-atleten en ook aan Lies Deruddere die een knappe wedstrijd liepen.

Sick Gwen.

decoration
The Finish.... mijn maag lag overhoop....

 

 

decoration

Ik kon er niet rap genoeg zijn ... ik was kotsmisselijk.

 

Andere KAVR-leden die ook meeliepen in Torhout.

decoration

decoration

decoration

decoration
07:21 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

04-08-08

2de RECHTEROEVERJOGGING - NINOVE - 3/08/2008

Zondagnamiddag , 15 u -Ninove

Afstand : 5,5 km

Weer : zon , lichte wind

Parcours : vlak met af & toe lichte hellingen

Tijd : 22'38"

We hadden om 12 u afgesproken met Anita & Bart om samen naar Ninove te vertrekken. Daar aangekomen was de zon van de partij. We gingen ons gaan inschrijven : Anita voor de 12,7 km en ikzelf de 5,5 km.We maakten ons klaar en algauw konden we ons aan de start begeven en kijken wie onze tegestanders waren. Eenmaal het startschot klonk , liep ik "mijn haas Anita" achterna. Zoals afgesproken ging ze mij hazen zolang haar concurrente op de 12,7 km niet dicht  in de buurt was. Bij het passeren van 1e ronde hoorden we van Bart dat de 2e dame van de 12,7 km op 2' was. Dus kon Anita haar werk als haas verder doen. En dat deed ze voortreffelijk !!! Ik kwam als 1ste dame aan met een mooie tijd. Ik was tevreden , want het was een pittig parcours met lichte hellingen en toch wel wat wind . Anita finishte heel relaxed als 1 ste dame op de 12,7 km. Knap !!! Anita duizendmaal dank voor je haaswerk !!! Bart dank voor de rit naar Ninove. En Karim voor de foto's die hij met alle plezier neemt . Het was een mooie en aangename dag !!!

Happy Gwen.

decoration

Samen met Anita aan de start.

decoration

Totale concentratie...

decoration

Mijn haasje Anita achterna...

 

decoration

 2e ronde nog 3,5 km. De laatste 1,5 km ging Anita nog iets rapper. 

decoration

 The finish ... Merci Anita !!!!

decoration

Voila sè .... braafkes op het podium ....

decoration

 My happy flower power shoes ....

08:13 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |