29-07-08

ING OOSTENDE RUN - OOSTENDE - 27/07/2008


Zondagnamiddag , 14 u - Oostende.

Afstand : 5 km

Weer : héét , 30°C , geen wind ....

Parcours : straat , langs de dijk , lichte helling

Tijd : 21' 08" (=kuttijd)

Met zijn drieën vertrokken we "met de trein naar Oostende " tjukke tjukke tuut... Daar aangekomen voelde ik dat de temperatuur begon te stijgen . Er was geen wind dus dat betekende dat het een zware wedstrijd zou worden. We zijn te voet naar de startplaats gegaan. Na lang wachten kon ik vooraan aanschuiven. De toppers met oa. Nathalie De Vos , Isabelle Sluysmans en de zusjes Verthé kwamen dan voor ons te staan. Van bij de start ging het héél vlug.... na een 500m voelde ik dat het een blunder zou zijn !!! Ik had graag een tijd gehad van onder de 20'. Maar mijn adem brak niet en dan die benen : jeezes die waren erg moe. Hatelijk !!! Ook vervelend was een fietser die constant riep naar zijn vrouw : komaan , komaan !!! Alle respect voor de dame in kwestie , maar niemand mocht het parcours hinderen met fiets of eender wat maar meneer voor mij , naast mij enz... Ik kreeg het . En patat , 't zat erop. Ik zei : ,, Weet je dat U een vervelende kwast bent ??? ". Hij bleef maar rijden grrrrrrr...Toen opeens een meisje riep : ge mag daar toch niet rijden met de fiets !! Wat een schatje dat kind. Hij reed weg. Maar ja : nog 1 km en ik was er. Ik liet me uitlopen want ik had totaaaaaaaaal gene zin meer om mij gelijk ne zot naar die finish te spurten. En tegen dat mijn nummer was gescand ??? Ook 15 seconden... Ik vind die CHIP toch wel een beter systeem. Voor de rest is de organisatie wel goed. Bedankt aan Anita , Bart , Allison en Karim voor de steun.

Hot Gwen.

 

decoration

Samen met Allison aan de start.

decoration

Een massa volk. Gelukkig waren we er vroeg bij...

decoration

Bloedheet en geen wind maakte de 5 km loodzwaar.

 

decoration

The Finish.

10:11 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

07-07-08

ING GULDENSPOREN 10 MIJL - BRUGGE - 06/07/2008

Zondagnamiddag , 15 u - Brugge.

Afstand : 16,300 km

Weer : Pittige wind , af & toe zon , 21°C.

Parcours :  kasseien , langs het kabbelende water , 2 bruggen oplopen en licht hellende straten .

Tijd : 1u 15m 47s

Met zijn allen gingen we gaan kijken naar de Guldensporen 10 mijl te Brugge. Karim zei nog : ,,Waarom doe je niet mee ? En loop een rustig tempo , een zondags duurloopje ? " 'T ja  ; ge moet da juste zeggen , kejt !!! Dus ik mijne outfit aan en van start gegaan. Amai ... voor de 1ste keer 16,300 km excact lopen !!! Op training loop ik niet meer dan 12 km.... Dus ja ... Na 7 km zag ik da al niet meer zitten . Nog 9 km : dacht ik bij mezelf . Pfffff.... Gewoonlijk korte afstanden doen en dan patat ne 10 mijl. Nu ja... ik kwam naast iemand lopen die wat babbelde en zo ging dat weer goed. Het parcours was ook niet te onderschatten en dan die vervelende wind maakte het soms lastig. Ik kwam goed aan en was niet moe. Had mezelf voorgenomen rustig te lopen en heb me ook daaraan gehouden. Ne mens moet niet altijd gelijk ne zot gaan lopen hé !? Katrien zette ook een knappe tijd neer , dus waren we allen content !!! Danke voe de steun van Allison en Karim die intussentijd lekker gingen shoppen tot ik arriveerde .

Lazy Gwen.

decoration

Ginneberge Jan (1058) - Boone Magda (1047) - Vander Cruysse Walter (970)

 

decoration
 Katrien zette een prachtprestatie neer !!!

decoration

Voila sè.... nog 16,300 km te gaan..... Jeezes...

decoration

Aankomst Gino Tuyttens ... de man die de kousen was vergeten !!! Mooi resultaat , Gino !!!

decoration

Finish Tom Hoornaert : nog een AVR-clublid .

decoration

Hier zie .... benne kik ier wok sè.

decoration

Tijd viel nog mee voe ne rustige duurloop , kejt !!!

15:50 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

06-07-08

CHALLENGE DES JEUNES - RENAIX - 05/07/2008

Zaterdagnamiddag , 16u15 - Renaix/Ronse

Afstand : Normaal 4,8 km , maar 1 pisteronde meer moeten lopen , dus exact 5,140 km .

Weer : lichte wind , af & toe zon , 22°C.

Parcours : Lichte hellingen , piste , gras.

Tijd : ik : 21'17" ( 1e algemeen) - Allison : 26'01" (4e reeks)

Samen vertrokken we naar Ronse. 't Begon al goed : de ganse weg naar de wedstrijd regen !!! Toen we aangekomen waren kwam de zon terug piepen. Gelukkig.... Totaal vreemd , niemand die we echt kenden behalve Frederik Debacker die 3e eindigde . Ik vroeg aan hem van wie ik tegenstand mocht verwachtten ??? Ik moest opletten van de jonge Anaïs . Eenmaal gestart , kon ik een goed tempo aanhouden. Aïcha liep 100m voor ons groepje van 3 vrouwen uit. De haas van Anaïs trok haar goed vooruit. Ik kon vlotjes mee. Na het ingaan van de 2e ronde hadden we de 1e dame al ingelopen. Intussen viel het groepje uiteen en bleef Anaïs als enige over met de haas. Het tempo was goed , ik hoefde niets van moeite te doen. Ik bleef achter haar lopen tot de laatste kilometer. Het tempo wat opdrijven en kon zo Anaïs van me los schudden. Ik kwam als 1ste dame aan. Een goede wedstrijd en niks moeten forceren. Allison kwam als 4e junior aan en had een prachttijd op een niet te onderschatten parcours !!! Karim zorgde terug voor de foto's !!!

Gwen.

decoration
Start: nr.19 Anaïs Drera

decoration
Ingaan van de 1e ronde

decoration
Algauw viel het groepje uiteen...

decoration

Allison op zoek achter mama

decoration

Aankomst na 5,140 km

decoration
Prachtresultaat voor Allison !

21:39 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |