29-07-08

ING OOSTENDE RUN - OOSTENDE - 27/07/2008


Zondagnamiddag , 14 u - Oostende.

Afstand : 5 km

Weer : héét , 30°C , geen wind ....

Parcours : straat , langs de dijk , lichte helling

Tijd : 21' 08" (=kuttijd)

Met zijn drieën vertrokken we "met de trein naar Oostende " tjukke tjukke tuut... Daar aangekomen voelde ik dat de temperatuur begon te stijgen . Er was geen wind dus dat betekende dat het een zware wedstrijd zou worden. We zijn te voet naar de startplaats gegaan. Na lang wachten kon ik vooraan aanschuiven. De toppers met oa. Nathalie De Vos , Isabelle Sluysmans en de zusjes Verthé kwamen dan voor ons te staan. Van bij de start ging het héél vlug.... na een 500m voelde ik dat het een blunder zou zijn !!! Ik had graag een tijd gehad van onder de 20'. Maar mijn adem brak niet en dan die benen : jeezes die waren erg moe. Hatelijk !!! Ook vervelend was een fietser die constant riep naar zijn vrouw : komaan , komaan !!! Alle respect voor de dame in kwestie , maar niemand mocht het parcours hinderen met fiets of eender wat maar meneer voor mij , naast mij enz... Ik kreeg het . En patat , 't zat erop. Ik zei : ,, Weet je dat U een vervelende kwast bent ??? ". Hij bleef maar rijden grrrrrrr...Toen opeens een meisje riep : ge mag daar toch niet rijden met de fiets !! Wat een schatje dat kind. Hij reed weg. Maar ja : nog 1 km en ik was er. Ik liet me uitlopen want ik had totaaaaaaaaal gene zin meer om mij gelijk ne zot naar die finish te spurten. En tegen dat mijn nummer was gescand ??? Ook 15 seconden... Ik vind die CHIP toch wel een beter systeem. Voor de rest is de organisatie wel goed. Bedankt aan Anita , Bart , Allison en Karim voor de steun.

Hot Gwen.

 

decoration

Samen met Allison aan de start.

decoration

Een massa volk. Gelukkig waren we er vroeg bij...

decoration

Bloedheet en geen wind maakte de 5 km loodzwaar.

 

decoration

The Finish.

10:11 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Ge moet er me niet van spreken Miljaar ! die warmte doet al de moed zakken , mijn adem brak aan km 7 !!! en dan kan je geen tijd meer halen , ik stond ook heel vanachter om te starten en heb 2 boxen gedaan eer de scanner ging , gelukkig hebben we zelf een chrono aan ;-) maar jij heb toch geen slechte tijd ?? ik vind dat wel ok hoor zeker met dat weer ! gelijk hoe Proficiat !!

Gepost door: Katrien | 29-07-08

Toch nog een mooie tijd ondanks die hitte...'t zou bij mij ook nie lang duren eer ik zou reageren op die fietser hoor...ge zijt nog braaf geweest :-)

Gepost door: Stofke | 29-07-08

Zweethart Kan er van meespreken. Heb de 10 km gedaan en dat waren er 7 teveel. Zo lang mogelijk in de schaduw blijven staan, dat is wel een voordeel dat je een laag startnummer hebt, die box staat niet zo snel vol, maar 5 minuten in die hitte is al te lang. Had vorig jaar 40'32" gelopen en was van plan om dit jaar die magische grens van de 40' te breken. Het werd 42'12" :(

Gepost door: Filip | 29-07-08

Toch sterk. Ondanks die hitte mag je zeker en vast tevreden zijn hoor met je tijd,kan het me voorstellen dat het heel zwaar was.Maar voor te supporteren was het een aangenaam weertje.
Vele groetjes Anita

Gepost door: Anita | 29-07-08

zon Een mens zou voor minder 'verhit' geraken!! In zo'n weer toch een goede tijd hoor!!

Gepost door: sandra | 29-07-08

Toch een goede tijd Volgens mij heb je toch een goede tijd gelopen! Het was inderdaad warm. Aan de start sta je uit te drogen in de felle zon. Je kunt minder lang of goed opwarmen omdat je vlug naar de startbox moet voor een goede startplaats en bij de 10km moet je tragere deelnemers passeren in de eerste kilometer.

Vriendelijke groeten van een collega amateurloper uit Roeselare.

Gepost door: Degryse kris | 30-07-08

Fier! je mag (moet) best tevreden zijn met zo'n tijd hoor.
ik zou er in ieder geaval een heus PR mee hebben gelopen

Gepost door: Geert | 02-08-08

Groot gelijk wat betreft die chip. Ik heb in twee boxen moeten aanschuiven en zelfs dan sta ik nog niet in de uitslag.

Gepost door: Herman | 02-08-08

ik liep 40:12, door de warmte lukte het niet onder de 40:00 te lopen..

succes met je komende wedstrijden!

Gepost door: bibman | 14-08-08

De commentaren zijn gesloten.