23-06-08

29e NACHT VAN WEST-VLAANDEREN - TORHOUT - 20/06/2008

Vrijdagavond , 20 u - Torhout

Afstand : 10 km

Weer : lichte wind , afwisselend bewolkt - zon , 16°C

Parcours : Licht hellend , bos , straat

Tijd : ik : 43'59"     Allison : 1u 02min

Deze nacht van West-Vlaanderen was een speciale nacht.  Tom Compernolle werd maandagavond 16/6/2008 het slachtoffer van een verkeersongeval. Normaal gezien werd dit "zijn" wedstrijd. Als eerbetoon hebben alle deelnemers 1 minuut stilte gehouden . Chapeau voor alle mensen die zoveel respect tonen voor dit toch wel sombere moment .

compernoll4887743

Over een afstand van 10 km door stad en bos gingen 1000-en atleten van start alsook die voor de 42 en 100 km. Allison , mijn Pa Ronny en ikzelf liepen mee voor de enorme toffe en gezellige sfeer !!! Je wil er gewoonweg bij zijn .... In deze massa kun je geen toptijd behalen , dus doe je het voor de fun !!! Ikzelf liep mee met Stefaan Goemaere en mijn vader hield Allison gezelschap . Allison en ik hadden de ganse week samen getraind voor deze massaloop , want 10 km voor een 13-jarige is niet niks. Zij heeft dit uiteindelijk tot een prachtig eind gebracht . Proficiat aan Allison en dank aan mijn Pa voor de steun !!! En ik leerde ook de enthousiaste Annie Staessen kennen en zij liep de 10km in een tijd van 1u13min. Knap !

Greetzzz Gwen.

decoration

Volop trainen met Allison voor de 10km .

15:52 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

08-06-08

2e HERDENKINGSLOOP RUDY BEKAERT - ROLLEGEM-KAPELLE - 07/06/2008

Zaterdagnamiddag , 14u45 - Rollegem-Kapelle

Afstand : 4,5 km

Weer : Bewolkt , 15°C.

Parcours : vlak

Tijd : 18'22' (SUPERSLECHT)

Plaats : 2e dames

Al van verleden week zondag heb ik een houten kop die immens pijn doet , een lijf die moe is en een koppel benen die niet mee willen. Allison wilde aan deze wedstrijd meedoen en ik eigenlijk ook als aandenken aan "Rudy" en om Patricia -die deze wedstrijd deels mee inrichtte- te steunen. Gelukkig was het maar 4,5 km !!! Ik stond al te " gapen " van voor de start ... Patricia(1 ste Dames) nam de leiding en ik ben meegegaan tot aan een 1,5 km... Daar wachtte "da manneke met zijne hamer " Boenke... en 't was ne patat zulle. Ik ging bijna niet meer vooruit.... Blijkbaar hebben de medicatie , moeheid en toch wel zware trainingen zijn tol geëist !!! Ik had zin om te stoppen en mijn dochter tegen te lopen. Gelukkig liep Gino voor mij , waar ik mij kon aan optrekken. Eindelijk de finish .... Pfffff... 1 woord : KUT !!! Allison werd 11 e dames in een tijd van 22'24". De organisatie was keigoed !!!  Ondanks mijn slechte tijd had ik nog geluk in de tombola . 

Ik wil héél speciaal via deze weg "MERCI " zeggen tegen Patricia Delvael !!!

Geeuwende Gwen .... 

decoration

Geen één bakker heeft er zo'n oven !!!

decoration

Gelukkig trok Gino (321) me mee met mijn luie poten ...

decoration

Laatste bocht 200m .... eindelijk !!!

decoration

Allison 11e dames. Mooi !!!

 

decoration

Voila se ... de 2 sterren : Katrien (merci voor de veste vaste te houden ) en "Fotograaf Bart ".

12:00 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |