29-05-08

24e DWARS DOOR DE ZILTEN - ROESELARE - 28/05/2008

Woensdagavond , 19 u - Roeselare

Afstand : 3,5 km

Weer :  17°C , sterke wind

Parcours : vlak

Tijd : 13'41"

Plaats : 2e dames / 1e reeks

Dit was een wedstrijd waar ik echt naar uitkeek. Eerst en vooral omdat het in de thuishaven was , maar ook omdat mijn moeder er vroeger werkte. Nerveus was ik niet , maar eerder lichte angst omdat ik vandaag HAZEN van GROOT KALIBER bij me had  !!! " Zou ik het wel aan kunnen ??? " That's the question ?? Ik wilde een tijd halen onder de 14'. Dus er moest een pittig tempo van meer dan 15 km/h gehaald worden.... Dus : verstand op nul en alles geven !!! Van bij de start begon Kris er goed aan te trekken , ik moest goed doortrekken want de start was er erg wroeten en duwen. Martin volgde mij op de hielen. Kris bleef sleuren , terwijl Martin mij instructies gaf. Amai ... "Nog 200 m ,, klonk het . En nu : zei Kris : de laatste 100 m , alles geven tot de finish. En ik heb dit ook gedaan : resultaat: een supertijd !!! Martin liep verder door want hij deed de 14 km. Mijn dochter Allison liep de 3,5 km in een tijd van 18'38". Goede gedaan ,meid !!!  Dus ik wil langs deze weg de HAZEN : KRIS Decaestecker en MARTIN Labaere van HARTE BEDANKEN om mij aan te moedigen en mij een supertijd te bezorgen !!!! Ook mercikes voor al de supporters .

Happy Gwen .

decoration

Kris Decaestecker 661 : de Haas die niet te stoppen was . Ik (uiterst rechts met bril) als een konijn achter huppelen !!!

decoration

De laatste 100m : 145 : Martin Labaere en 661 : Kris Decaestecker . Mannen om U tegen te zeggen !!!

decoration

Aankomst van Allison. Bedankt Bart voor de prachtige foto van mijn mooie meid !!!

19:21 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

18-05-08

'T SCHOON TOERKE - ANZEGEM - 17/05/2008

Zaterdagavond , 18 u - Anzegem

Afstand : 3,150 km ( Garmin)

Weer : 15°C , bewolkt , lichte wind

Parcours : heuvelachtig

Tijd : 12'32"

Plaats : 1ste dames

Normaal was het voorzien om dit weekend geen wedstrijd mee te lopen . We waren van plan om voor Anita Delvael te gaan supporteren. Zij liep dan ook een mooie 3e plaats op de 6,7 km. Karim zei : " Waarom loop je niet mee op de 3 km ? We zijn daar toch ? " Bij deze ... Ik was van plan om het kalmpjes aan te doen , maar eenmaal gestart stroomde de adrenaline naar alle kanten van mijne body !!! Kejt... De start was erg pittig en het parcours heel zwaar , maar we hebben het overleefd !!!

Over the hills , Gwen.

decoration

Start : Volle gas ....

decoration

In de voetsporen van Anita ....

 

decoration
 De laatste kilometer was het nog eens klimmen naar de finish...

18:31 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

02-05-08

EKIDEN AFLOSSINGSMARATHON - EVERGEM - 01/05/2008

Donderdagnamiddag , 14 u - Evergem

Afstand : 42,195 km ( 5-10-5-10-5-7,195 km) Aflossingsmarathon

Weer : eerst regenbuien en daarna 18°C stralende zon , windje .

Parcours : golvend , tegen wind , en laatste 2 km modder , gras en trappen (cross-achtig)

Tijd : 3u05

Plaats : 2 e damesploeg

Donderdagmiddag zaten Karim en ik te eten tot opeens Lies belde. Haar vraag was of ik deel kon nemen aan de aflossingsmarathon te Evergem ? Er was iemand ziek gevallen en ze hadden een dame (= amai ik een dame ? ) tekort. Ik antwoordde algauw " ja ". Als 2 halve zotten sprongen we in 't rond. Ik mijne tenue aangedaan , Karim auto nog gaan voltanken en we waren vertrokken. Rond 14 u kwamen we aan in Evergem. Onze dames ploeg bestond uit Layla V. , Kathleen L. , Febe V. , Christa N. , Gwen en Lies Deruddere. Het was een lastig en niet te onderschatten parcours , maar we hadden wel "fun "!! Bij deze ne dikke proficiat aan al de atleten !!! En Lies : ge was ne sneltrein zeg .... ge zoemde voorbij. Zo werden we knap 2e .

Gwen.

decoration

De start als voorlaatste van de ploeg : 5 km

decoration

Volle concentratie....

decoration

Lies Deruddere moest het afwerken...." the final touch " !!!

20:04 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |