29-05-08

24e DWARS DOOR DE ZILTEN - ROESELARE - 28/05/2008

Woensdagavond , 19 u - Roeselare

Afstand : 3,5 km

Weer :  17°C , sterke wind

Parcours : vlak

Tijd : 13'41"

Plaats : 2e dames / 1e reeks

Dit was een wedstrijd waar ik echt naar uitkeek. Eerst en vooral omdat het in de thuishaven was , maar ook omdat mijn moeder er vroeger werkte. Nerveus was ik niet , maar eerder lichte angst omdat ik vandaag HAZEN van GROOT KALIBER bij me had  !!! " Zou ik het wel aan kunnen ??? " That's the question ?? Ik wilde een tijd halen onder de 14'. Dus er moest een pittig tempo van meer dan 15 km/h gehaald worden.... Dus : verstand op nul en alles geven !!! Van bij de start begon Kris er goed aan te trekken , ik moest goed doortrekken want de start was er erg wroeten en duwen. Martin volgde mij op de hielen. Kris bleef sleuren , terwijl Martin mij instructies gaf. Amai ... "Nog 200 m ,, klonk het . En nu : zei Kris : de laatste 100 m , alles geven tot de finish. En ik heb dit ook gedaan : resultaat: een supertijd !!! Martin liep verder door want hij deed de 14 km. Mijn dochter Allison liep de 3,5 km in een tijd van 18'38". Goede gedaan ,meid !!!  Dus ik wil langs deze weg de HAZEN : KRIS Decaestecker en MARTIN Labaere van HARTE BEDANKEN om mij aan te moedigen en mij een supertijd te bezorgen !!!! Ook mercikes voor al de supporters .

Happy Gwen .

decoration

Kris Decaestecker 661 : de Haas die niet te stoppen was . Ik (uiterst rechts met bril) als een konijn achter huppelen !!!

decoration

De laatste 100m : 145 : Martin Labaere en 661 : Kris Decaestecker . Mannen om U tegen te zeggen !!!

decoration

Aankomst van Allison. Bedankt Bart voor de prachtige foto van mijn mooie meid !!!

19:21 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

proficiat!!!! Mama proficiat met je 2de plaats!!!

xd

Gepost door: allison | 29-05-08

Hier si de sterre van de Zilten Ja amai !! ferme gelopen ! en met die wind tegen ..had er nog niet te veel probleem als ik dat zo bekeek !! sjiek gelopen meiske !!Proficiat en ook een dikke proficiat aan Bambi Allison ,miljaar kan dat kind vliegen zeg ! tja den appel valt nog niet te ver van zijn boom hé ! doe zo verder !! gaat een tof seizoen worden !!

Gepost door: Katrien | 29-05-08

supertijd Proficiat met je tweede plaats!Ikzelf kwam door na 14 minuten in de eerste ronde maar ik probeerde wel aan marathontempo te lopen als voorbereiding voor de nacht.Nogmaals doe zo voort (ik weet niet als je me kent maar ik deed voor de start een praatje met je).

Gepost door: Johan | 29-05-08

proficiat proficiat met je super tijd van jou en je dochter, zo zeggen doe zo voort alle twee,

Gepost door: anja | 30-05-08

sterk hey gwen,
sterk gelopen in de zilten.proficiat.
martin is ook mijn superhaasje.weet al goe mijn tempo.
groetjes patje

Gepost door: patricia | 30-05-08

Op naar de top Das normaal hoor dat je zo sterk loopt,sedert je boven woont doet de eile lucht je goed das zoals op hoogte stage(nu gedaan met zeveren) Proficiat met je 2de plaats je bent sterk bezig meiske.En die kleine meid van je laat ook al mooie dingen zien wéy.

Gepost door: Anita | 30-05-08

hej!
mooie prestatie hoor daar!
leuk dat je twee hazen bij je had, dat gaf je waarschijnlijk nog een extra duw!
doe zo verder, en blijf je vooral amuseren =)

liefs, Charlotte

Gepost door: Charlotte | 31-05-08

Die vrouwen van tegenwoordig hebben toch ook altijd "hazen" mee hé. Was het ook maar eens omgekeerd :)
Proficiat met je prestatie!

Gepost door: Frederik | 03-06-08

De commentaren zijn gesloten.