27-04-08

SINT-JANSLOOP - OOSTENDE - 27/04/2008

Zondagnamiddag , 15 u - Oostende

Afstand : 6,5 km

Weer : 22°C , lichte wind , doffe warmte

Tijd : 28'24"

Plaats : 10e vd 80 dames ( 6e reeks)

Normaal had ik mezelf voorgenomen NIET te lopen !!! Maar kende da ..... Kverveelde me wa en 't kriebelde weer in de voeten . Dus naar Oostende vertrokken. Daar aangekomen zag ik Lies Deruddere , Elie Hoet , Ria Thienpont en de welbefaamde Clint Lenaers terug. Het parcours is er op deze wedstrijd loodzwaar... de " soldatenberg " en de bruggen belopen. Ik was goed mee in de start , na de 2e toer had ik het terug zitten ( zoals verleden jaar ) : " Fucking blaren " ! 'K was razende ... met als gevolg ; tempo met de slag héél wat afgezwakt , toch doorgelopen en weer wondermooie voeten na de wedstrijd , kejt ! Zelf was ik niet content , maar getroost door mijn prijs : ne waterkoker , hoi , hoi .

Happy Feet , Gwen .

decoration

2 vedetten : Clint Lenaers en ik.

decoration

2e ronde : The making of the Blaren !

decoration

Finish : immense pijn aan linkervoet.

 

 

decoration

Jammie ....

19:58 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

19-04-08

LA-KO-STA JOGGING - STADEN - 19/04/2008

Zaterdagnamiddag , 14u40 - Staden

Afstand : 5,3 km

Weer : Lichte wind , 10°C

Tijd : 21'44'' 

Plaats : 2e dames

Vandaag stond de LA-KO-STA halve marathon op de kalender. Heel wat club-leden namen er aan deel. Ter plaatse was er ook een jogging van 2 of 5 km voorzien . Omdat ik er toch ging supporteren liep ik mee aan de 5,3 km. Plaatselijke toertjes van 1 km. Het parcours was er pittig : telkens een lichte helling naar de aankomst toe en af en toe de wind tegen. Maar qua temperatuur was het goed. Alleen van die kleine toerkes zou je dronken worden. Ik voelde mij goed , behalve dat de benen als " LOOD " waren. Het duurloopke van gisteren speelde mij blijkbaar nog parten , maar geen excuus..... Ik was tevreden met mijn prestatie !!! Ook een dikke proficiat aan de Joggers en aan de AVR- atleten op de 1/2 marathon !!! Clint : puike prestatie neergezet na je blessure . En dan nog een dikke dank je wel aan Karim voor de foto'kes en Katrien voor de gezellige babbel !!!

Loodpotige Gwen .

decoration

Joyful , joyful ... we adore thee .... running.... (Annick Delaere (n° 50)1ste)

 

decoration

'K werd al dronken van de toerkes ....

 

decoration

Zie je het lood in mijn benen ???

De AVR-leden in volle actie op de 5,3km !!!

 

19:40 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

13-04-08

DWARS DOOR WERVIK - WERVIK -13/04/2008

Zaterdagnamiddag , 14u45 - Wervik

Afstand : 3,450 km

Weer : Krachtige wind , af & toe zon , 11°C

Tijd : 14'28"

Plaats : 2e dames

Na een voormiddag van zwoegen en zweten op het werk vertrokken we met zijn allen naar Wervik. Verleden jaar waren het er zwoele temperaturen die boven de 30°C piekten !!! Dit jaar goed van temperatuur , maar een krachtige wind die we moesten trotseren. Het parcours was er pittig : hellingen , langs het water tegen de wind op ... . Zowel op de korte als lange afstanden waren de bezettingen héél wat minder dan vorig jaar. Waarom : ik denk omdat er geen aparte reeksen zijn en niet echt iets te verdienen valt ( op de kortere afstanden dan). Dus voor mezelf was het een " Fun Tempowedstrijdje ". Tempo en ademritme waren goed . Ik liep erg gemakkelijk en genoot van de omgeving en de supporters : mijn dank daarvoor ! Allison liep ook de 3,450km en had een prachtig resultaat . Ik was een tevreden meiske . Als toeschouwer op de 13 km moedigde ik mijn K.A.V.R. - clubgenoten aan ! Ieder op zich zette een puike prestatie neer . Proficiat aan iedereen !!!

Lazy Gwen .

decoration

Ja.... effen checken ... prima ...

decoration

The Finish...

decoration

Aankomst Allison

 

De welbefaamde AVR-leden !

09:37 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |