30-03-08

4 KM - DAMME - 30/03/2008

Zondagnamiddag , 14u30 - Damme

Afstand : 4 km

Weer : 10°C , pittig windje , betrokken/bewolkt

Tijd : 16'33" , gem. 14,5 km/h

Plaats : 1e Dames (Joepi !! )

Ja ... 't begon al goe ... vergeten dat de klok ingesteld moest worden in zomertijd , bij deze al een uurke in retard en nog niet zeker of ik vandaag ging van start gaan in Damme. Verleden jaar was het weer zonnig , dus totaal anders in 2008 !!! Maar toch heb ik de knoop doorgehakt. Ingeschreven , nog een "stutte met choco geknabbeld " en wachten op de start. (Voor de start nog Clint Lenaers en Koen Vansteenkiste ontmoet )Voorlopig was het droog. Ik startte op een goed tempo en zag de 2 dames voor me uit lopen. Na 1 km liep ik ze voorbij ; ik verdapperde een beetje en keek om. Ik zag dat het goed was. De laatste 2 km waren tegen de wind op , dus best wel lastig .Ik hield mijn tempo matig en moest eerlijk gezegd niks forceren ( wa ne bof zeg  , sorry ). Uiteindelijk kwam ik als 1e dame aan en dit gaf me een goed gevoel. Dank aan Patje (3e dames op de 10 km in Damme) en Martin en Patrick die me keelluids toejuichden en aan Stefaan die zorgde voor de jas aan den arrivée . Karim .... thank you for the photos, dear xxx.

On a Cloudy day , Gwen.

decoration

Aërodynamische foto , nie ? 400m na start...

decoration

The finish...

Brigandsloop Ingelmunster 2008 : Allison heeft de 3,2 km gelopen in een tijd van 14'15" (13,5km/h). Bij deze ne dikke proficiat en hier een actiefoto.

decoration

Allison in actie ... de laatste 200m.

18:16 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (16) |  Facebook |

16-03-08

ZWINSTEDENLOOP - SLUIS - 16/03/2008

Zondagmiddag , 12u15 - Sluis

Afstand : 5 km

Weer : 11°C , af & toe een bui , tijdens wedstrijd droog.

Tijd : 20'50'' gem. van 14,4 km/h

Plaats : 5e dames totaal

Deze ochtend zijn we naar Sluis vertrokken om deel te nemen aan de 5 km. Mijn eerste wedstrijd na mijn knieblessure. Ik moest eens een wedstrijdje meedoen om terug mijn moraal wat aan te porren. Want die zit momenteel op een laag pitje..... Bij deze. Nog niet veel getraind want heb deze week buikgriep gehad en nu nog een verkoudheid , kejt !!! 't Is were dik in orde . Voor de start ontmoette ik  " Patrick Janssens  " " the burgemeester of the 10 km ". Hij wenste mij veel succes ! By the way ... Proficiat Patrick met je mooie tijd op de 10 km !!! Voila , patat gestart en here we go.... Amai zeg , ik had da lastig : mijn ademritme kwam niet door en nog eens een parcours die af en toe op & neer ging... maar gelukkig kwam de zon even lichtjes piepen !! Toch tevreden met mijn tijd ! Hup , Holland , Hup !!! En nog een dikke smakkerd aan Karim voor de foto's. 

Hollandse groetjes van Gwen .

decoration
Start 5 km : Veronique Timmermans (pet) en ik (lange kousjes)

 

decoration

The End

19:22 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |