21-02-08

ODE AAN MIJ PA RONNY SIERENS - 22/2/2008

In de weekbode van vrijdag 22 februari 2008 staat er een intervieuw van mijn pa. Die niemand minder is dan " Ronny Sierens ". Hij was " dé aanvaller " van " Cercle Brugge " !  Nu het voetballen afgelopen is , is hij zeker niet stil blijven zitten. Regelmatig loopt hij zijn kilometers wat hem nog fit en attent houdt !! Ik ben alvast erg trots op mijn vader en wil via deze weg zeggen dat hij me erg dierbaar is en ik onvoorwaardelijk van hem hou !!!

Love Gwen xxx

decoration

Artikel in de Weekbode ....

decoration

 

decoration

Mijn steeds opgewekte Pa ....

19:09 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

TIS NIETWAAR !!! Ik die in hart en nieren een Cercletrutje ben en dat nog niet wist !!!schande !! en dat dat je ne papaa is !! amai van een "Elite sport familie" gesproken ...LEVE GROEN-ZWART !!

Gepost door: Katrien | 22-02-08

sportieve... familie!! Leuk!

Stil zitten...neenee, ook niets voor jou denk ik.

Gepost door: Tinne | 01-03-08

Beroemd Beroemde papa zeg. Zo'n super sportieve familie.

Gepost door: Geert | 02-03-08

Leuk! Beste Ronny Sierens, hier een mailtje van Ronny Sierens van Eeklo. Het is leuk te weten dat je zo dicht bij huis een naamgenoot hebt die tevens nog een goede voetballer is geweest bij de Cercle...
Mijn Broer Danny Sierens werd op z'n 15e ontdekt bij Eeklo als voetballer door Cercle Brugge door Carlos De Steur volgens mijn vader? Hij speelde toen bij het eerste elftal van Eeklo. Hij kon echter niet de verplaatsingen maken daar wij niet de middelen hadden om toen steeds de trip naar Brugge te maken. Enfin soit ik vond het leuk om eens te reageren en wens je 't allerbeste toe! Groeten van Ronny Sierens ;o)) (32 jaar)

Gepost door: Ronny Sierens | 16-03-08

mooi ewel das nog een beetje mooi in elkaar gestoken ik zou daar geen ding voor hebben wi schone foto's
groetjes van stef en bjorn en kids

Gepost door: stefanie demasure | 22-03-08

Beste,
Een tijd geleden heb ik uw vader ontmoet op het verjaardagsfeest van Julien Verriest in Zeebrugge. Ik heb er enkele foto's genomen. Je vader wou die hebben, maar ik kreeg van hem enkel een telefoonnummer (0476 898410) en geen email-adres. Mijn vraag is of ik die foto's naar u kan sturen? Zo ja, had ik van u graag uw email-adres gekregen.

Met dank en sportieve groeten,
Alain Creytens
Sportmedewerker Krant van West-Vlaanderen
alain.creytens@telenet.be
0472 699214

Gepost door: Alain Creytens | 26-09-10

De commentaren zijn gesloten.