03-02-08

'T SAS VAN SLIJKENS - OOSTENDE - 3/2/2008

Zondagmorgen , 10u20 - Oostende

Afstand : 6 km

Weer :  4°C , 35km/h wind , erg koud , deugddoende zon

Tijd : ik : 28'22" , Allison : 34'22"

Mijn dochter ging lopen in Oostende . Ik weet van verleden jaar dat dit daar een mooi parcours is. Dus mijn voeten kregen de kriebels .... je weet hoe dat gaat hé !!! Ik ging het proberen .Na 1,5 maand rust , heb ik vandaag voor de 1ste keer mijn "nieuwe kayano's " aangetrokken. Amai ... " like a virgin "  ... " running for the very first time "..... Traag van start en rustig tempo houden !! De 71 - jarige Roger Reynaert kwam naast mij lopen en wilde een mooie tijd neerzetten . Hij werd uiteindelijk 2e in zijn reeks . Proficiat Roger !!! Toen ik aangekomen was , wachtte ik op Allison . Zij had afgesproken met Linda om samen de wedstrijd te lopen. Ik stond op de uitkijk en zag Linda , maar geen Allison .... Ik dacht "toeme" ze heeft moeten lossen ... toen ik plots hoorde " Mama , ik ben hier al " !!! Conclusie : Een goede wedstrijd en bevredigende afloop voor ons allebei . Karim : danke om in die kou foto's van ons te nemen ! Klik !

Brrrrrrrrrrrrr Gwen .

decoration

Ingang van de 2de ronde

 

decoration
Chapeau voor de 71-jarige Roger Reynaert.

 

 

decoration
Samen met Linda Viaene (329) de laatste ronde in.

 

decoration
Allison ging nog een stapje rapper in de laatste ronde.

19:49 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

verleiding De verleiding was blijkbaar te groot hé , groot gelijk waarom eens niet proberen en ge hebt u nog een beetje ingehouden , wel een mooi parcours en 't was toch beirekoud zulle . Hopelijk weer voor een lange tijd vertrokken zonder pijn aan de knie !!!!!

Gepost door: roadrunnerke | 03-02-08

begrijp je volledig begrijp het volledig dat je ook wilde meelopen, want aan de kant kijken is bijlange hetzelfde niet hé. En het is goed verlopen, dus super!!

Gepost door: sanny | 03-02-08

sas je hebt je toch kunnen inhouden, nu rustig weer opbouwen en geen zotte dingen doen...
Oh ja, Linda had veel pijn in haar rechtervoet, ze heeft moeten lossen, maar Ze was blij dat ze met Allison mee kon.. !

Gepost door: vince | 04-02-08

SHES BACK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ewel é das nu echt goed nieuws !!! krijg er kippevel van ! hoooooooo ho ,heb je wel goed gedragen zie ik ,niet te geloven voor zon volbloed merrie , ben echt blij voor je en voor de kleine alé grote Alison nen DIKKE VETTE PROFICIAT !!!!!

Gepost door: Katrien | 04-02-08

Goede wedstrijd, bevredigende afloop, deugdoende zon. Het was dus een mooie zondagmorgen. In Cadzand hadden we wel serieus last van de wind en was het daardoor enkele kilometers meer afzien. Die zeewind hè

Gepost door: cremke | 04-02-08

hey hoi gwen
doet deugt weer eens te mogen lopen.
hopelijk zien we je gauw terug op training.maar ja nie forceren he.
groetjes patje


Gepost door: patricia | 05-02-08

gelukkig kon je je inhouden om voluit te gaan, doe zo verder en blijf voorzichtig!
groetjes, Charlotte x

Gepost door: Charlotte | 06-02-08

nieuwe start Ben blij voor jou dat je weer kan lopen.Maar nog nie te geweldig zijn hè,en dan al gelopen in Oostende aan da tempo.knap zeg,ge ga gauw vliegen.alè tot ziens
vele groetjes Anita

Gepost door: Anita | 06-02-08

Ola,

Wat zie ik? Back on track!! Nu maar zien dat je niet te hard van stapel loopt he! Rustig terug opbouwen is de boodschap en dan zullen we je waarschijnlijk nog veel zien op een of andere stratenloop..

Groetjes

Gepost door: Frederik | 07-02-08

Prachtig Schitterend !! Heerlijk toch als je terug begint te sporten en dat het op wieltjes loopt. Tof dat je geen pijn had. Zo'n dag is puur genieten !

Gepost door: maaike | 07-02-08

Proficiat voor jullie beide!
Echt leuk om te lezen dat je weer loopt!

Gepost door: Tinne | 20-02-08

De commentaren zijn gesloten.