16-01-08

BLESSURE AAN KNIE

'T moest ervan komen .... maanden had ik fiere resultaten , mooie snelheden en prachtige tijden. En dan zoals vorig jaar in 2006 slaat het noodlot nogmaals toe. Overbelasting aan de knie. Al van oktober 2007 voelde mijn knie zich niet al te best , maar toch ging ik dapper door. Niet opgeven en verder héél gedreven trainen. Veel naar de dokter geweest en medicatie geslikt tegen pijn en ontstekingen. Maar zo kon het niet verder.... Ik moest verder met onderzoeken , foto's en NMR . En eindelijk het resultaat waar ik nu niet echt had op zitten wachten : " Fucking overbelasting " !
Dit door " te snel " , " te vlug " en " te veel " te willen lopen. Je steekt als het ware jezelf voorbij zonder het te beseffen en plots "krik krak ". Gedaan met de schone liedjes..... Results : Kinesitherapie en rust en traaaaaaaaaaaaaaaaaaaag lopen in het begin ... Het wordt weer een lijdensweg pffffff...

decoration

Ik wil alvast mijn "Kinesist Kris" bedanken voor zijn "magische handen " en " leerrijke uitleg "!!!

Dus hopelijk tot deze zomer ...

crying
Painfull & sad Gwen
 

13:22 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (18) |  Facebook |

Commentaren

dju toch Dat is nu jammer zeg, soigneer jezelf. En voorzichtjes zijn (is natuurlijk gemakkelijk gezegd). Veel courage.

Gepost door: sanny | 16-01-08

oei, Oei, dat is wat minder, verzorgt je goed en doe het kalm aan, wees voorzichtig,

Gepost door: anja | 17-01-08

Gebeurt enkel met de "beste" Raar om te zeggen maar het is zo ,mensen die hun sport zo met liefde doen ,trainen hard en dan loop je het risico ! anderen die het beter kunnen zeggen dan doen (ga geen namen noemen) die gaan dat niet tegen komen ,maar er is een Citaat dat zegt !!! "Als er enkel vreugde is op de wereld zouden we nooit leren om dapper en geduldig te zijn !!" (Helen Keller) JUST ??? In elk geval ik wens je uit de grond heel veel beterschap en ik ben er van overtuigd dat je er deze Lente weer staat ! DIKKE KNUFFEL !xxx

Gepost door: Katrien | 17-01-08

niet panikeren helabakes gwen
jammer dat te horen.we missen je wel op training.
maar niet panikeren.ik heb verleden jaar heel het jaar gesukkeld.weet het,nie geestig maar wat rust en minder trainen kan wonderen doen.ik heb ook kini gehad en loop toch al het hele jaar zonder pijn.was ook met minder trainen.voel me wel goed op dit moment.
het komt wel goed. courage gwen!!!!

groetjes patje

Gepost door: patricia | 17-01-08

Even geleden dat ik hier was... ik mailde je eens ivm stressfactuur en las nu in je reactie op de blog van kartien dat er iets met je is. Klo** zeg! Gwen ik weet niet goed wat zeggen maar begrijp heel goed hoe jij je voelt. Sterkte en hopelijk lezen we snel weer een lopende Gwen! Ik duim voor je.

PS mijn blog klinkt positief maar dat veranderd ook van dag op dag jammer genoeg.

Gepost door: Tinne | 17-01-08

verdomme Meid toch waarom he, je was zo schitterend bezig echt, terug een tegenval, maar niet panikeren, wie weet met beetje rusten en kine sleept het niet zolang aan en rustig terug opbouwen dan dat zal het belangrijkste zijn!
Sterkte en besten hopelijk kan je snel terug lopen

Gepost door: Lies | 18-01-08

moed houden Hallo Gwen,K'schrijf nie graag op een blog als het gaat om een kwetsuur,maar kdoe het toch om te zeggen dat je de moed nie mag laten zakken je komt zeker en vast wel terug.Hopelijk mag ik de volgende keer schrijven op je blog met beter nieuw.
Groetjes je vriendin Anita

Gepost door: Anita | 18-01-08

niet wanhopen Ik heb vorig jaar ook 2 maanden langs de kant gestaan met een blessure (stressfractuur), maar ik ben daarna sterker teruggekomen als tevoren omdat mijn vastberadenheid enorm groot was geworden om terug te komen. In die 2 maanden ben ik ook wel slimmer geworden en heb daarna voor een hele langzame opbouw gekozen en dit met resultaat. Informeer zeker eens goed of je alternatieve trainingen mag doen, zo kun je toch nog wat je basisconditie onderhouden indien mogelijk. Alles komt wel terug !!!

Gepost door: Gino | 18-01-08

Pech Da is pech hebben zeggen. Maar met jou doorzettingsvermogen kom je er heus wel overheen. Van harte spoedig herstel.

Gepost door: Geert | 18-01-08

jammer jammer dat je gekwetst bent , je liep nochtans goed verleden jaar , heb je niks voelen aankomen ? Maar je komt er wel door en die vorm die komt snel terug , talent vergaat niet , sterkte !!!!!

Gepost door: roadrunnerke | 20-01-08

OEI 't is jammer, maar het is zo snel gebeurt.. je voelt je goed, je gaat meer trainen (soms te snel, teveel), en voor je het weet, heb je een blessure.. ik hoop dat je snel hersteld !

Gepost door: Vince | 21-01-08

Heel erg jammer!
Het is nu de boodschap om te luisteren naar je kiné en de verplichte rust te ondergaan, alleen zo is de kans des te groter dat je er snel terug bovenop geraakt!
En... het zal dan des te leuker zijn om terug te herbeginnen met je trainingen (en ook dan oppassen dat je er niet te snel weer opnieuw wilt staan!)

vele groetjes,
Charlotte x

Gepost door: Charlotte | 21-01-08

Seg vrouwtje bedankt voor je reactie he;) .Je ziet na een slechte wedstrijd komt hopelijk een goede..en gisteren was het ook zo. Ik zie dat jij het sukkelstraatje bent ingeslagen als ik het zo mag zegen... Je bent best dat je alles eerst helemaal laat genezen. Want anders zal het intervallopen worden : herbeginnen terug gekwest...Ken je dat..
Alvast veel beterschap!

Gepost door: Frederik | 21-01-08

veel beterschap met herstel van je kwetsure en hopelijk tot gauw op training é meid!!

Gepost door: bruno | 24-01-08

Dit is balen! Hey!
Bedankt voor de reactie, hoe ik het er vanaf heb gebracht (examens)zal pas duidelijk zijn op 20februari dan krijg ik mijn uitslag pas.
Nog 2 examens te gaan en dan ben ik er vanaf, na de examens zal er nog wel een korte terugblik op volgen op de site.
Alvast bedankt voor het succeswensen!!
Wat jij daar net meemaakt is een van de meest lastige zaken die je kan hebben als loper!! Dit is echt rot voor jou, kzou zeggen, rust goed en als je in conditie wil blijven, zwemmen is niet zo belastend voor de knie! (zeker crawl niet). Want eens sporter, altijd sporten niet?
En ja, veel naar de kinesist gaan ;) dat levert misschien later voor mij werk op :p
Alvast veel succes!

Grtz! jasper

Gepost door: Jasper Jacobs | 24-01-08

positief blijven denken denk zoals gino schrijft, uit een blessure kom je altijd als winnaar,
zo heeft niet enkel je knie maar ook de rest eens tijd om te volledig te herstellen!!!

grtz en spoedig herstel

Gepost door: bartompa | 26-01-08

Hoe gaat het nu met je? Lief dat je even op bezoek kwam op mijn blogje!!!

Veeeeel beterschap!

Gepost door: Tinne | 27-01-08

Vreselijk Vreselijk hoe een mens zich opeens zo beperkt kan voelen. Maar kop op, voor je het weet ben je weer gezond en wel op pad. Ik wens je veel moed toe !

Gepost door: maaike | 28-01-08

De commentaren zijn gesloten.