25-11-07

10e WESTLAANRUN - ROESELARE - 25/11/2007

Zondagmorgen , 10 u - Roeselare

Afstand  : 3,1 km

Weer : Zachte wind , koud , 9°C , bewolkt .

Plaats : 4e totaal dames , Allison : 10e totaal

Tijd : 12'14"  , Allison : 15'20"    

Gezondheid : Slecht : Kniegewrichtsontsteking +ontstekingsremmers slikken en ijzerpreparaat bijnemen !!! Besluit : " NOT GOOD " !!!

Vroeg uit de veren deze morgen om te gaan supporteren voor mijn dochter , die meeging doen aan de 3 km op de Westlaanrun. Het is een organistie van mij club AVR . Ikzelf ging niet meedoen daar ik vorige week te kampen kreeg met een kniegewrichtsontsteking. De Dokter raadde mij ontstekingsremmers en ijzerpreparaat aan en rust , daar mijn bloeduitslag niet optimaal was - voor verder info kunt u steeds mijn dokter raadplegen voor diegenen die mij niet geloven hé ,kejt !!! Mijn lief klein konijntje Anita liep de 9 km samen met haar zus Patricia Delvael. Nog een 15 ' en ze gingen van start gaan , toen mijn vader zei : ' waarom ik niet meedeed ???'. Na wat aanporren schreef ik me toch vlug in en maakte me klaar , vlug wat loslopen en ik zei : dit wordt een "tempoloopje". Ja manneke zeg , wat een klotestart : véél getrek en geduw  !!! Het parcours vond ik eerlijk gezegd niet goed. Veel draaien en keren , steentjes , paaltjes en verkeersborden .... Da's pas balen !! ik werd toch 4e totaal van de dames aan een tempo van 15km/h. Het was een rustig wedstrijd qua tempo want ik moest mijn knie sparen he. Voor mezelf ben ik niet content maar ja jong , geblesseerd zijn en dan die wedstrijd in 't zicht , 't is verleidelijk njè.... Op naar betere tijden en tempo !! Gelukkig werden de zusjes Delvael 1e & 2e en dit als trainingsloop!!! Niet te doene njè .... Chapeau zulle !!! En dan de " Allison " : mooi , mooi meisje !!! Vlug in de start en je tempo goed aangehouden . Doe zo verder !!!

Ai , ai , ai Gwen.

decoration

Volle concentratie : Anita'tje - Allison - Patje - Gwen

decoration

Rustig aan : denkend aan de knie !!!

decoration

Schone foto njè . Ne kjè boffen me mie zelven ;)

decoration

There she goes .... Allison .

decoration

Sisters are doing it for themselves ... Anita'tje & Patje Delvael . Go for it girls !!!

19:01 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

11-11-07

4de HERFSTJOGGING BELLEM - BELLEM - 11/11/2007

Zondagnamiddag , 13u30 - Bellem (Aalter)

Afstand : 3,7 km

Weer : Krachtige wind , 10°C , bewolkt .

Plaats : 1e totaal dames

Tijd : 14' 29" , 15,33 km/h

Vanmorgen zat ik nog te twijfelen : trainen of wedstrijd doen ??? Karim gaf me een duwtje in de rug en vond dat ik moest deelnemen aan een wedstrijd. Ik ging zeker niet naar de cross , want da's niet echt mijn ding. En zeker niet in zo'n weer jong !!! Dus vertrokken we naar Bellem . Daar vond de hoofdwedstrijd nl. 1/2 marathon Deinze - Aalter Bellem plaats. Naast die wedstrijd was er een plaatselijke jogging van 3,7 en 7,4 km . Het was algauw beslist dat het de 3,7 km ging worden. Een mooie groep van lopers startte om weer & wind te trotseren. Ik was vanaf het begin goed mee waar ik een 100m achter Nathalie Tytgat (1e dame 7,4 km) liep. Zij liep heel vlot maar ik hield haar in het oog zodat ik niet te ver achterop ging blijven. Zo wist ik dat mijn tempo goed zat. Maar die "fucking wind " bleef maar blazen langs alle kanten , wat de wedstrijd extra lastig maakte. Toch kwam ik als 1e dame aan in een mooie tijd . Allison en Karim waren blij mij zo vlug terug te zien. Een goede wedstrijd met een PRIMA organisatie !!! Voor herhaling vatbaar !

Greetzzzz Waaiende Gwen .

P.S. : Anita Delvael liep ook een goede crosswedstrijd te Aalter ! Petje af , meiske !

decoration

De start : 3,7 en 7,4 km samen

decoration

3...2...1... en weg waren we. Let the wind blow.....

decoration

Kan je vertellen dat de wind héél krachtig was !!! Kejt .... maar Allison en Karim gaven me kracht om door te gaan...

decoration

De laatste 400m....

decoration

Aankomst : 14'29" en 1e dames totaal .

18:16 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

04-11-07

JONGERENCROSS - WAREGEM - 04/11/2007


Zondag - Waregem

Afstand : 4500m cross

Weer : 12°C , droog ,bewolkt

Al vroeg was ik uit de veren !! Ik ben zelfs wakker gekomen midden in de nacht denkend aan Paula Radcliffe die vandaag de New York marathon moest lopen ! 'Tja , zot zijn doe gene zeer.... Samen met mijn Pa Ronny , Karim en Allison vertrokken we naar Waregem voor de Jongerencross . Om 11u33 liep Allison de 1500m en behaalde een 15e plaats. Proficiat !! Enkele uren later (15u06) ging ik voor de 1ste maal van start bij de aangeslotenen. Brrrrrrrrr.. Gelukkig had ik Anita als mijn steun en toeverlaat die me moed insprak. Ik had me voorgenomen om die cross mee te doen als krachttraining en dus ZEKER niet vlug te starten . Zwiepe en we waren weg op de renbaan als een bende gedreven paarden en ik als " een Roeselaars Boerenpaard ". Kejt ! Als laatste ging ik van start en liet er nog een 4-tal na op het laatste. Hoe langer de cross duurde hoe meer ik op een goed tempo kwam . Anita daarintegen snuifde iedereen voorbij !!! Verdikke zeg , dat klein lief konijntje loopt toch wel goed , vind ik !!!! Ze kwam als 10e seniores aan. Bedankt aan al de mensen die mij toeriepen en steunden tijdens de cross en ook aan de topfotografen " Bodybuilder Karim & Big Boy Bart ". Ook een grote dank aan trainer Willy !!! En Allison die zorgde voor kledij en extra steun!

Horse Gwen

decoration

Allison , 1500m cross

decoration

Start : ik keek de kat uit de boom.

decoration

Keep on running .....

 decoration

In galop .....

decoration

.... Ja , ja still running ..... (16e reeks seniores)

decoration

Het lief , klein maar speedy konijntje !!! Anita Delvael.

 

Big News !!!!

Paula Radcliffe wint marathon van New York

De Britse Paula Radcliffe, wereldrecordhoudster op de marathon (2u15:25), heeft zondag de marathon van New York gewonnen in 2u23:09 (officieus).

newyork2007 decoration

decoration

 

18:59 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |