25-11-07

10e WESTLAANRUN - ROESELARE - 25/11/2007

Zondagmorgen , 10 u - Roeselare

Afstand  : 3,1 km

Weer : Zachte wind , koud , 9°C , bewolkt .

Plaats : 4e totaal dames , Allison : 10e totaal

Tijd : 12'14"  , Allison : 15'20"    

Gezondheid : Slecht : Kniegewrichtsontsteking +ontstekingsremmers slikken en ijzerpreparaat bijnemen !!! Besluit : " NOT GOOD " !!!

Vroeg uit de veren deze morgen om te gaan supporteren voor mijn dochter , die meeging doen aan de 3 km op de Westlaanrun. Het is een organistie van mij club AVR . Ikzelf ging niet meedoen daar ik vorige week te kampen kreeg met een kniegewrichtsontsteking. De Dokter raadde mij ontstekingsremmers en ijzerpreparaat aan en rust , daar mijn bloeduitslag niet optimaal was - voor verder info kunt u steeds mijn dokter raadplegen voor diegenen die mij niet geloven hé ,kejt !!! Mijn lief klein konijntje Anita liep de 9 km samen met haar zus Patricia Delvael. Nog een 15 ' en ze gingen van start gaan , toen mijn vader zei : ' waarom ik niet meedeed ???'. Na wat aanporren schreef ik me toch vlug in en maakte me klaar , vlug wat loslopen en ik zei : dit wordt een "tempoloopje". Ja manneke zeg , wat een klotestart : véél getrek en geduw  !!! Het parcours vond ik eerlijk gezegd niet goed. Veel draaien en keren , steentjes , paaltjes en verkeersborden .... Da's pas balen !! ik werd toch 4e totaal van de dames aan een tempo van 15km/h. Het was een rustig wedstrijd qua tempo want ik moest mijn knie sparen he. Voor mezelf ben ik niet content maar ja jong , geblesseerd zijn en dan die wedstrijd in 't zicht , 't is verleidelijk njè.... Op naar betere tijden en tempo !! Gelukkig werden de zusjes Delvael 1e & 2e en dit als trainingsloop!!! Niet te doene njè .... Chapeau zulle !!! En dan de " Allison " : mooi , mooi meisje !!! Vlug in de start en je tempo goed aangehouden . Doe zo verder !!!

Ai , ai , ai Gwen.

decoration

Volle concentratie : Anita'tje - Allison - Patje - Gwen

decoration

Rustig aan : denkend aan de knie !!!

decoration

Schone foto njè . Ne kjè boffen me mie zelven ;)

decoration

There she goes .... Allison .

decoration

Sisters are doing it for themselves ... Anita'tje & Patje Delvael . Go for it girls !!!

19:01 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Chapeau Laat ze maar twijfelen over je blessure ,mocht alles normaal zijn gegaan, was je daar zeker tweede geworden.Wees tevreden met wat je vandaag deed meiske t'was toch zeker niet slecht zeg.verzorg je goed en laat ze dan maar eens aan je poepken ruiken.

Gepost door: Anita | 25-11-07

Blessure of niet jawadde ! proficiat ! taaie !! verzorg je goed en op naar de overwinning

Gepost door: Katrien | 26-11-07

proficiat zeg wat een goede prestatie en dat met nog een blessure. Vindt het echt goed, verzorg je goed en je kalm houden hee, kweet het is moeilijk kan ervan meepraten. Het zal je wel lukken. Van mij duur het al bijna 3 maanden en het is verdom lastig.

Gepost door: anja | 26-11-07

blessure Wees toch maar voorzichtig met blessure! Toch sterk met pijn 15 km/uur, ja ja.

Gepost door: sandra | 26-11-07

toch maar oppassen Het is natuurlijk heel verleidelijk om te starten, ik zou het er ook moeilijk mee hebben om langs de kant te staan kijken, maar met blessures pas je toch maar best op. Indien mogelijk zou ik zoveel mogelijk zachte ondergrond op zoeken om op te trainen, dat is toch al een stuk minder belastend voor je knie. In ieder geval toch een mooie prestatie!

Gepost door: Gino | 26-11-07

hallo!
hopelijk gaat die kniepijn snel over en kun je weer op je maximum lopen ( al von ek het nu ook al nie slecht ze !)

keep up the good work!
Charlotte

Gepost door: Charlotte | 26-11-07

best knap helabakes,
toch sterk gelopen gwen.vierde plaats is niet slecht.je bent al veel verbetert,dat zal je de volgende wedstrijden wel bewijzen.
clubgenote paje

Gepost door: patricia delvael | 27-11-07

Hellow,
Ja dank je wel :) Het is me nog nooit overkomen zo vermoeid naar een wedstrijd gaan...Maar ja het kan niet elke week prijs zijn hé :)
JIj ook terug een mooie prestatie!
tot in Waregem.

Frederik

Gepost door: Frederik | 27-11-07

Haaaaaaaaaaaaiiiiiiiiii Via iemand uit Westerlo op een blog komen van iemand uit mijn streekske. T'is straf!!!!
Eerste maal hier op de blog. Ziet er heel goe uit.
Een wedstrijd aan 15km/uur is voor mij supersnel. Goe gedaan.
Vele beterschap met de knie.

Vele bekenden gezien op de foto's!!!
Tot nog eens.......
cisse

Gepost door: Cisse | 08-12-07

De commentaren zijn gesloten.