04-11-07

JONGERENCROSS - WAREGEM - 04/11/2007


Zondag - Waregem

Afstand : 4500m cross

Weer : 12°C , droog ,bewolkt

Al vroeg was ik uit de veren !! Ik ben zelfs wakker gekomen midden in de nacht denkend aan Paula Radcliffe die vandaag de New York marathon moest lopen ! 'Tja , zot zijn doe gene zeer.... Samen met mijn Pa Ronny , Karim en Allison vertrokken we naar Waregem voor de Jongerencross . Om 11u33 liep Allison de 1500m en behaalde een 15e plaats. Proficiat !! Enkele uren later (15u06) ging ik voor de 1ste maal van start bij de aangeslotenen. Brrrrrrrrr.. Gelukkig had ik Anita als mijn steun en toeverlaat die me moed insprak. Ik had me voorgenomen om die cross mee te doen als krachttraining en dus ZEKER niet vlug te starten . Zwiepe en we waren weg op de renbaan als een bende gedreven paarden en ik als " een Roeselaars Boerenpaard ". Kejt ! Als laatste ging ik van start en liet er nog een 4-tal na op het laatste. Hoe langer de cross duurde hoe meer ik op een goed tempo kwam . Anita daarintegen snuifde iedereen voorbij !!! Verdikke zeg , dat klein lief konijntje loopt toch wel goed , vind ik !!!! Ze kwam als 10e seniores aan. Bedankt aan al de mensen die mij toeriepen en steunden tijdens de cross en ook aan de topfotografen " Bodybuilder Karim & Big Boy Bart ". Ook een grote dank aan trainer Willy !!! En Allison die zorgde voor kledij en extra steun!

Horse Gwen

decoration

Allison , 1500m cross

decoration

Start : ik keek de kat uit de boom.

decoration

Keep on running .....

 decoration

In galop .....

decoration

.... Ja , ja still running ..... (16e reeks seniores)

decoration

Het lief , klein maar speedy konijntje !!! Anita Delvael.

 

Big News !!!!

Paula Radcliffe wint marathon van New York

De Britse Paula Radcliffe, wereldrecordhoudster op de marathon (2u15:25), heeft zondag de marathon van New York gewonnen in 2u23:09 (officieus).

newyork2007 decoration

decoration

 

18:59 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Boerenpaard ???? Jufferke ge staat wel aangschreven in het "stamboek" van de volbloeden hé ,dus je naam wat eer aan doen mag wel en je nakomelingetje ook EN DAT IS DAN WEER GOED GELUKT PROFICIAT MAMA EN KLEIN(TJE) !!ps en je "favoriete " heeft de "boel" in N Y op haar "gemak" gewonnen !!!

Gepost door: katrien | 04-11-07

crossen dat is toch iets heel aparts hé , maar ge moet u niet schamen , als ik daar start ben ik helaas ook één van die boerepaarden , het verschil met een wegwedstrijd is groot . Wat betreft paula das klasse apart , gans de wedstrijd op kop gelopen en op karakter afgewerkt , terwijl bij de mannen er toch meer in groep kon gelopen worden . Wanneer debuteer jij op de marathon ?

Gepost door: roadrunnerke | 04-11-07

Renpaard Ik heb je zien lopen: een boerenpaard is er niets bij... Het was nochtans mooi om zien: hoe je continu inhaalde! Ik als supporter heb er van genoten.

Gepost door: sandra | 04-11-07

Zeker een dikke proficiat Gwen, je mag zeker niet klagen over je cross en ditmaal voor de eerste keer bij de aangeslotenen.Het is iets heel anders dan een wegwedstrijd van 4,5 km.Ik ondervind dat ook hoor.Dus je mag de moed niet opgeven,iedere cross is anders.Kzou zeggen,hop opweg naar de volgende cross.

Gepost door: Anita | 04-11-07

Kom op meiske niet twijfelen, ale jij een boerenpaard Wat zeg je daar nu weer ,je bent zeker geen boerenpaard, wel je mag toch niet vergeten dat je nog maar pas een jaartje loopt,steeds vorderingen maakt zowel op training als op wedstrijd het enige probleem is dat jij de enige bent die het niet geloofd,je kan het, twijfel er niet aan en geloof in jezelf,en cross verder met dat klein lief konijntje en er zat een vliegje op haar neus ja ja

Gepost door: Big boy Bart | 04-11-07

knap proficia met je cross.was er niet bij toen je de cross liep.kan het me voorstellen dat het goed ging.op traning gaat het ook al stukken beter.
patje

Gepost door: patricia delvael | 05-11-07

Plezant hé zo'n cross. Ik heb afgelopen zondag ook mijn eerste officiele gelopen ... en het smaakt naar nog. Een aantal lopers van onze club waren ook aanwezig daar in Waregem. Wij zijn korter bij huis gebleven. Succes nog met je cross-carriere.

Gepost door: Michael | 06-11-07

NY Amaai zo rap van Radcliff. hehe ik was 11de Belg op 229 ook tevreden badankt voor je reactie op mijn blog. Over NY city

Gepost door: CLINT | 08-11-07

De commentaren zijn gesloten.