21-10-07

KÄTHE KOLLWITZ VREDESLOOP - IEPER - 20/10/2007

Zaterdagnamiddag , 16 u - Ieper

Afstand + parcours : 10 km , trappen , gras , brugjes , aarde , paden enz... dus lastig !

Weer : Fris en af & toe licht briesje , 12°C en zon.

Plaats : 1 ste totaal dames + seniores

Tijd : 42' 58"

Eerst en vooral wil ik "My Soulmate " Karim gelukwensen met zijn 31 herfstkriebels ! "Proficiat good looking !"

Dus na het werk om 13u15 zat ik naar de TV te kijken . Mijn vriend zei : "Ga je vandaag ergens lopen ? " Ik had niet echt iets in mijn bolleke , maar ik had wel zin om eens naar de wedstrijd in Ieper te gaan kijken. Toch trok ik mijn looptenue aan , mocht ik er de 5 km meedoen die van start ging om 15u. Toen we aankwamen rond 14u40 kon ik de 5 km niet meer halen. We moesten ons nog parkeren en ik mij inschrijven en dit ging niet lukken , dus ik ging me toch wagen op 10 km. Intussen kwam mijn grote steun Anita'tje en haar man aan . Ik had ze gebeld dat ik meedeed. Ik liep met de bedoeling voor " de vrede " - ja jong als die er nog ergens is??? Kejt - en wilde in de 10 eerste dames totaal zijn. Ik startte niet erg snel ,maar 'kvoelde me goed. Ik kwam de 1ste ronde door als 1 ste dame. En toen kwam de STRESS !!! Vanalles ging er door mijn hoofd .... Ik kon die overwinning niet laten liggen of afgeven ... Gelukkig was er Paul Doom die mij vooruit trok . Bedankt Paul !!!  Door je voortreffelijke haaswerk heb ik een prachtige overwinning en mooie tijd op dit parcours in de hand !!!! Anita'tje bedankt voor je steun , inzicht en steeds oppeppende talk !!!  Danke aan Karim voor de foto's en Bart voor je steunend woord !

Peace Gwen xxx


decoration

Start :Volledige bezinning !

decoration

Clubmaten : 3e totaal n°413 : Kristof Huyghe / 1ste totaal n°418 : Bruno Vanacker 

decoration

Passage na de 1ste ronde.

decoration

 De laatste 300m . 1ste dames. Ik was gelukkig !!!             

 

 

08:28 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

doe zo verder eerst en vooral een dikke proficiat met je prachtige overwinning kzou zeggen doe zo verder,je hebt het verdiend,je doet er veel voor.Ben blij dat ik eens kon supporteren voor jou en je steunen, je hebt dat al zo dikwijls gedaan voor mij.

Gepost door: anita | 21-10-07

Kan ne ik nie veel meer zeggen,mijn vrouw geeft alles gezegd,kzal dan maar mijn mulle houden zeker.

Gepost door: Bart | 21-10-07

Is er eigenlijk nog plaats ???? bij jullie thuis voor al die medailles ??? WEEROM SUPER !! klasse vrouwtje !!Chapeau ps was de "Pers" ook terug van dienst da ??? prachtige fotookes Karim ge kent het !!!

Gepost door: Katrien | 21-10-07

proficiat Gefeliciteerd met je overwinning!! Dat de vrede er wel moge bij varen....

Gepost door: sandra | 21-10-07

Aan iemand die steeds met de glimlacht traint hoeft er niet meer "doe zo verder" gezegd te worden. Nee, nu serieus: proficiat!

Gepost door: dries | 26-10-07

Gewonnen! Je bent veel verberterd zie ik ?VEEL SUCCES IN 2008. nog 1week en tis van dat NY city marathon. Woensdagochtend zijn we weg-tot 6nov .Als voorbereiding liep ik ook te Kuurne met een pr* 1'22''14sec 1/2marathon pfff

Gepost door: Clint | 28-10-07

Radcliff en Lance Radcliff en Lance Armstrong wil ik zien in nycmarathon. bij start sta ik in box voor 3uur15m maar zou toch kunnen opschuiven . ik weet dat ik 3uur5m aankan maar tzal rond de 3uur15 zijn. wegens genieten van dat publiek en omgeving. Of 5uur :-)

Gepost door: Clint | 29-10-07

De commentaren zijn gesloten.