22-09-07

12e VISION 21 RUN - ROESELARE - 22/09/2007

Zaterdagnamiddag 15u - Roeselare

Afstand : 10 km

Weer : 22°C , zonnig

Ja , hoe moet ik het zeggen ?! Ik had een dagje verlof genomen om volledig uitgerust te kunnen starten . Maar wat bleek .... 'k was verdikke nog vermoeider dan anders. Kejt Obepaald. Nu ja ... Ik wist nog niet goed aan welke afstand ik ging meedoen. Maar uiteindelijk heb ik gekozen voor de 10 km , met een kleine push van mijn vriendinneke Anita ! Patat... en weg waren we . Ne duw hier en ne tak daar in mijn smoel . Ik voelde direct al dat het " mijn dagje " niet was. De adem slecht en dan mijn benen : LOOD !!! Gelukkig was Bartje ( 42'54") erbij om mij deze keer te trekken. Dank daarvoor " Big Boy " !! Het parcours was er erg mooi en af en toe kwam een licht windje ons gezelschap houden . Ondanks mijn loden beentjes kwam ik als 4e dame en 2e in reeks aan in een tijd van 42'53". Wel een goede tijd voor mij , maar mijn gevoel was niet zo goed. 'Tja de ene wedstrijd is de andere niet hé !! Allison zorgde voor de nodige drank en mijne Karim voor de mooie foto's !!!!!!

Ik wil dan ook bij deze een speciale dank doen aan " Anita'tje " die mij tijdens de wedstrijd met de fiets begeleidde en steeds zorgde voor de nodige aanmoedigingen !! Anita : duizendmaal dank voor je steun en die is voor herhaling vatbaar !!!! Merci !!!

decoration

Start - 15u

decoration

Na de eerste toer stond Allison klaar met drank.  

decoration

Samen met Bart en Anita (met fiets) - 1ste toer.

decoration

Aankomst na 10 km. 'T was warm zulle......

decoration

Podium reeks senoires : 2e : Gwen / 1e Saskia Vens / 3e Sofie Vereecke .

decoration

"My little helper : Anita'tje Delvael ". Danke meiske !!!

 

Op zondag 23/9/2007 liep Allison de 5,2 km in de Massaloop te Izegem in een tijd van 29'04".

decoration

22:51 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

08-09-07

4de DWARS DOOR LICHTERVELDE - LICHTERVELDE - 8/9/2007

Zaterdagnamiddag - Lichtervelde - Haas voor een dag !

Afstand : 10 km

Organisatie : zéér goed & mooie tombolaprijzen

Weer : 20°C , bewolkt , later af & toe zon.

Ik had Bart Rosseel ( man van de bekende en snelle loopster Anita Delvael ) beloofd om samen te lopen. Hij wilde een mooie tijd halen op de 10 km. Bij deze hielp ik hem om het tempo wat te verhogen zodat zijn wens in vervulling zou gaan. We hadden wel afgesproken dat als ik " mijne krak " zou krijgen hij best alleen verder mocht gaan. Maar ik hield mijn woord. Normaal start Bart op het gemakjes. Toen het startsignaal klonk trok ik het starttempo wat omhoog. Dus in ieder geval een snelle start verzekerd ! Algauw hadden we elkaar na enkele meters gevonden en liepen we op een pittig tempo verder. In het begin had Bart het wat moeilijk , maar algauw snorden we heel wat atleten voorbij . Da's goed voor de moraal ! De laatste meters hebben we nog " een versnellingske " ingezet en hadden we een knappe tijd van 43'07" en 43'09" ( 13,9km/h). Beiden waren we content en zeker voor herhaling vatbaar. Bij deze wil ik ook vertellen dat Anita Delvael 3e dame was met een supertijd van 39'17" (15,26km/h). Proficiat meiske !  Veerle Vandekerckhove werd 1ste dame (38'06") en Nathalie Verbrugghe 8e dame (41'50").

Greetzzzzz Gwen.

decoration

Bart & ik in the running.....

decoration

Leuk eens "haas" te zijn..... eindelijk ne keer ne vent achter mijn gat .... kejt !!!

decoration

Bart & ik : " The Finish ".

decoration

Supersnelle Anita Delvael (3e dame) . Proficiat !!!

decoration

Veerle Vandekerckhove (1e dame). Knappe prestatie !

decoration

Natalie Verbrugghe (8e dame ). Mooi , mooi !!!

decoration

Allison liep de 5Km in 26'11" , goeie prestatie !Maar met training kan het nog beter Knipoog

22:12 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

01-09-07

1e WINGENSE STRATENLOOP - WINGENE - 1/9/2007

Zaterdagavond 18u10 - Wingene

Afstand : 3.67 km

Tijd: 14'46"

Plaats : 1e dames algemeen + senoires

Weer : 21°C , droog , stralend zonnetje

Om 18u10 gingen mijn dochter Allison en ik aan de start om de 3,67 km zo vlug mogelijk af te haspelen. Ik had graag een tijd beneden de 14' - wat dus niet is gelukt (" das dus dikke , vette shit !!!")- gelopen. Het was een aangenaam en mooi parcours met hier en daar licht hellende stukken in. Op het eerste zicht zag je dit niet maar je voelde het wel in de benen. Ik voelde niet alleen de lichte hellingen in mijn benen , maar ook de zware training van deze week. Maar enfin soit...                                    

 Ik was goed vooraan van start gegaan en ging met een man mee die het tempo goed op dreef hield. Uiteindelijk kwam ik als 1e dame aan. Na wat drank ging ik Allison tegemoet. Een paar minuten later kwam ook zij uit de laatste bocht ! Ze tikte een mooie tijd van 19'26" af !!! Niet slecht voor een 12 - jarige die nooit traint , niet ???      Moe maar voldaan gingen we na de prijsuitreiking huiswaarts want ik rammelde van de honger !!!!! Kejt !!!!!!!!!!

Hungry Gwen .

decoration

Start 3,67km . Allison (rood topje) en ik.

decoration

Ikke in volle actie samen met de tempomaker : Marnic Deboodt.

decoration

That's my girl ... Allison !!!

decoration

2e Wendy Viaene - 1e Gwen (+1e algemeen )- 3e Marie-Rose Deryckere : reeks senoires

22:55 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |