22-09-07

12e VISION 21 RUN - ROESELARE - 22/09/2007

Zaterdagnamiddag 15u - Roeselare

Afstand : 10 km

Weer : 22°C , zonnig

Ja , hoe moet ik het zeggen ?! Ik had een dagje verlof genomen om volledig uitgerust te kunnen starten . Maar wat bleek .... 'k was verdikke nog vermoeider dan anders. Kejt Obepaald. Nu ja ... Ik wist nog niet goed aan welke afstand ik ging meedoen. Maar uiteindelijk heb ik gekozen voor de 10 km , met een kleine push van mijn vriendinneke Anita ! Patat... en weg waren we . Ne duw hier en ne tak daar in mijn smoel . Ik voelde direct al dat het " mijn dagje " niet was. De adem slecht en dan mijn benen : LOOD !!! Gelukkig was Bartje ( 42'54") erbij om mij deze keer te trekken. Dank daarvoor " Big Boy " !! Het parcours was er erg mooi en af en toe kwam een licht windje ons gezelschap houden . Ondanks mijn loden beentjes kwam ik als 4e dame en 2e in reeks aan in een tijd van 42'53". Wel een goede tijd voor mij , maar mijn gevoel was niet zo goed. 'Tja de ene wedstrijd is de andere niet hé !! Allison zorgde voor de nodige drank en mijne Karim voor de mooie foto's !!!!!!

Ik wil dan ook bij deze een speciale dank doen aan " Anita'tje " die mij tijdens de wedstrijd met de fiets begeleidde en steeds zorgde voor de nodige aanmoedigingen !! Anita : duizendmaal dank voor je steun en die is voor herhaling vatbaar !!!! Merci !!!

decoration

Start - 15u

decoration

Na de eerste toer stond Allison klaar met drank.  

decoration

Samen met Bart en Anita (met fiets) - 1ste toer.

decoration

Aankomst na 10 km. 'T was warm zulle......

decoration

Podium reeks senoires : 2e : Gwen / 1e Saskia Vens / 3e Sofie Vereecke .

decoration

"My little helper : Anita'tje Delvael ". Danke meiske !!!

 

Op zondag 23/9/2007 liep Allison de 5,2 km in de Massaloop te Izegem in een tijd van 29'04".

decoration

22:51 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

big boy Das graag gedaan Gwen, k'was blij dat ik eens kon trekken voor u.
Maar je mag best tevreden zijn met de tijd,slechte benen geen adem, en toch rapper lopen ,da moet je maar kunnen proficiat. Volgende keer doe ik nog meer voor jou , dan laat ik eerst de groendienst komen voor de takken weg te doen,de duwtjes zal jij wel geven denk ik.

Gepost door: Klein Bartje | 23-09-07

De vliegende Gwen door takken en bomen. Hey Gwenneke,Het is zeer graag gedaan hoor, het zal zeker nog gebeuren.Zeg meid,je mag best tevreden zijn over je wedstrijd van gisteren.Ondanks slechte benen liep je toch een zeer goede tijd.Doe zeker zo verder de rest komt vanzelf.

Gepost door: anita de helpster | 23-09-07

Chique Goe gedaan hoor. Proficiat.

Gepost door: sandra | 23-09-07

Sterk! Heel knap bezig ze!Doe zo voort

Gepost door: Lies | 23-09-07

loopsport Delvael , ja op de mc bride run loop ik staads naast haar of haar zus . Die Bart rijd dan mee met een fiets. zoals in de Lacosta loop in 2006. Ja heel goed van je hoor het gaat je goed zie ik. wat mij betrefd ook hoor 8ste in oostends loopcriterium laatste wedstrijd is over 1maand . En nog 42dagen en tis de NY marathon ik tel af hoor morgen nog41 :-)dagen

Gepost door: clint | 23-09-07

wat goed Proficiaat, doe zo voort

Gepost door: akce anja | 24-09-07

knap knap knap miljaar gij zijt een echte volbloed merrie proficiat zenne !!! ps kan Karim jou wel meester hi hi ;-))

Gepost door: katrien | 26-09-07

De commentaren zijn gesloten.