08-09-07

4de DWARS DOOR LICHTERVELDE - LICHTERVELDE - 8/9/2007

Zaterdagnamiddag - Lichtervelde - Haas voor een dag !

Afstand : 10 km

Organisatie : zéér goed & mooie tombolaprijzen

Weer : 20°C , bewolkt , later af & toe zon.

Ik had Bart Rosseel ( man van de bekende en snelle loopster Anita Delvael ) beloofd om samen te lopen. Hij wilde een mooie tijd halen op de 10 km. Bij deze hielp ik hem om het tempo wat te verhogen zodat zijn wens in vervulling zou gaan. We hadden wel afgesproken dat als ik " mijne krak " zou krijgen hij best alleen verder mocht gaan. Maar ik hield mijn woord. Normaal start Bart op het gemakjes. Toen het startsignaal klonk trok ik het starttempo wat omhoog. Dus in ieder geval een snelle start verzekerd ! Algauw hadden we elkaar na enkele meters gevonden en liepen we op een pittig tempo verder. In het begin had Bart het wat moeilijk , maar algauw snorden we heel wat atleten voorbij . Da's goed voor de moraal ! De laatste meters hebben we nog " een versnellingske " ingezet en hadden we een knappe tijd van 43'07" en 43'09" ( 13,9km/h). Beiden waren we content en zeker voor herhaling vatbaar. Bij deze wil ik ook vertellen dat Anita Delvael 3e dame was met een supertijd van 39'17" (15,26km/h). Proficiat meiske !  Veerle Vandekerckhove werd 1ste dame (38'06") en Nathalie Verbrugghe 8e dame (41'50").

Greetzzzzz Gwen.

decoration

Bart & ik in the running.....

decoration

Leuk eens "haas" te zijn..... eindelijk ne keer ne vent achter mijn gat .... kejt !!!

decoration

Bart & ik : " The Finish ".

decoration

Supersnelle Anita Delvael (3e dame) . Proficiat !!!

decoration

Veerle Vandekerckhove (1e dame). Knappe prestatie !

decoration

Natalie Verbrugghe (8e dame ). Mooi , mooi !!!

decoration

Allison liep de 5Km in 26'11" , goeie prestatie !Maar met training kan het nog beter Knipoog

22:12 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Wat een haas Gwen eerst moet ik je bedanken voor het goede werk die je deet voor me , je was zeer goed , als 2 de Karim die stond ook weer op scherp vandaag , en als 3 de ook niet te vergeten en zeer belangrijk Allison die zorgde voor de drank onderweg ,jullie zijn gewoon super . En Gwen ik zal eens eerlijk ik had echt nie gedacht dat je zo kon lopen , ik was bang dat ik vandaag niet voluit zou kunnen gaan maar niets was minder waar. Waar ik echt naar uit keek was dat wes samen eens rond de paal konden draaien en dan nog wel drie keer zeg hi hi hi ........

Gepost door: Klein Bartje | 08-09-07

wat goed gelopen Gwen wat loop je toch goed zeg, bijna aan 14 gemiddelde zou dat ook graag terug kunnen maar het ga voor volgend jaar zijn denk ik.
ook goed van je dochter zeg met zo een mooie tijd,
tot later op een volgende wedstrijd

Gepost door: acke anja | 09-09-07

haas Gwen Gwenneke je loopt echt goed zeg , het zal tijd worden dat ik eens haas voor je op een 5 km . Mijn ventje ziet het echt zitten hoor en kijkt weeral uit om samen te lopen op de vision run .

Gepost door: Anita | 09-09-07

Goe .... bezig!!! Goe gedaan!

Gepost door: Sandra | 09-09-07

Haas ?? noem dat maar BUGS BUNNY !! mooi van jou om je zo op te offeren , met natuurlijk een prachtig resultaat (wat had men anders verwacht) en dat klein konijntje doet dat weer uitstekend nogmaals proficiat aan allebei

Gepost door: katrien r | 09-09-07

Sterk ze meid! Waw, fantastisch gelopen echt waar, daar zie je he veel trainen doe je waarschijnlijk dus mag dat zeker en vast in de bloemen gezet worden en dat zie je hé aan je gemiddelde! Ik verlang tot ik dit ook kan, ga dan eens goed trainen want de laatste tijd hoho.

Groetjes tot....?

Gepost door: Lies | 09-09-07

haaswerk Hoi Gwen, mijn marathon werd een tegenvaller van formaat door mijn eigen schuld, het verslag staat op mijn blog. Knap haaswerk daar, wanneer mag ik eens voor jou hazen ???

Gepost door: Gino | 09-09-07

De commentaren zijn gesloten.