01-09-07

1e WINGENSE STRATENLOOP - WINGENE - 1/9/2007

Zaterdagavond 18u10 - Wingene

Afstand : 3.67 km

Tijd: 14'46"

Plaats : 1e dames algemeen + senoires

Weer : 21°C , droog , stralend zonnetje

Om 18u10 gingen mijn dochter Allison en ik aan de start om de 3,67 km zo vlug mogelijk af te haspelen. Ik had graag een tijd beneden de 14' - wat dus niet is gelukt (" das dus dikke , vette shit !!!")- gelopen. Het was een aangenaam en mooi parcours met hier en daar licht hellende stukken in. Op het eerste zicht zag je dit niet maar je voelde het wel in de benen. Ik voelde niet alleen de lichte hellingen in mijn benen , maar ook de zware training van deze week. Maar enfin soit...                                    

 Ik was goed vooraan van start gegaan en ging met een man mee die het tempo goed op dreef hield. Uiteindelijk kwam ik als 1e dame aan. Na wat drank ging ik Allison tegemoet. Een paar minuten later kwam ook zij uit de laatste bocht ! Ze tikte een mooie tijd van 19'26" af !!! Niet slecht voor een 12 - jarige die nooit traint , niet ???      Moe maar voldaan gingen we na de prijsuitreiking huiswaarts want ik rammelde van de honger !!!!! Kejt !!!!!!!!!!

Hungry Gwen .

decoration

Start 3,67km . Allison (rood topje) en ik.

decoration

Ikke in volle actie samen met de tempomaker : Marnic Deboodt.

decoration

That's my girl ... Allison !!!

decoration

2e Wendy Viaene - 1e Gwen (+1e algemeen )- 3e Marie-Rose Deryckere : reeks senoires

22:55 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Super Gwen & Allison Das tof voor u gwen een eerst plaats das dat da telt . De tijd ja maar wa wil je na zo n weekje trainen ,en ik kan het weten het was zwaar voor de beentjes deze week . Niet vergeten je bent zeer goed bezig .
O ja ik moet zeggen het staat je goed daar boven op dat podium en dan nog met al die honger je zou voor minder rond de tafel dansen of was het iets anders !!!!!!!!!

Gepost door: Klein Bartje | 01-09-07

Nr 1 Proficiat, alweer een knap resultaat!

Gepost door: Geert | 02-09-07

ZE DOEN HET TOCH WEER !!!! Dikke proficiat aan "LA DOLCE MAMA" en "SPEEDY" wat een team !!!ps en ook een pluimje voor de "persfotograaf" KAREM

Gepost door: katrien r | 02-09-07

Schitterend !!!! Ne dikke proficiat! Goe gelopen hoor en ook Allison: het zit blijkbaar in de genen. Tot de volgende !!

Gepost door: Sandra | 02-09-07

proficiat mooie wedstrijd, proficiat.

Gepost door: etienne | 02-09-07

uitslag 2007 Ben op zoek naar de uitslag van de volksloop 2007 maar kan hem nergens op het net terugvinden. Kan jij me verder helpen. Indien je deze uitslag zou hebben kan je me deze doormailen?

alvast bedankt en wie weet tot zaterdag

thx

Gepost door: Kristof | 03-09-08

De commentaren zijn gesloten.