13-08-07

HAPPY BIRTHDAY DEAR MAM !!!

  • Eerbetoon aan mij ma :
  • Ingrid Vannieuwenhuyze

Vandaag , 13 augustus 2007 zou mijn dierbare moeder 58 jaar geworden zijn. Via deze weg wil ik mijn hart eens luchten .Na al die tijd mis ik haar nog steeds. Haar lach , haar manier van doen , haar sms'jes , haar soms harde maar eerlijke woorden , haar wilskracht en vooral haar zien lopen. Toen ik nog een kind was , ging ik veel met mijn moeder mee naar loopwedstrijden. In het begin was het afzien voor haar , maar algauw stond ze af en toe op het podium. Ik moet eerlijk zeggen , het doet toch wel iets zo je moeder op het podium zien staan. Zowel in crossen , stratenlopen als in marathons kon ze haar mannetje staan. Overal zag je mijn ma lopen of fietsen. Door weer en wind. Ze was mijn allerbeste vriendin. Altijd kon ik op haar rekenen. Ook als ik eens niet welgezind was of in een noodsituatie zat. Alle dagen zagen we elkaar. We deden alles samen. Maar blijkbaar mocht die mooie tijd niet blijven duren ! Het noodlot sloeg toe toen ze met haar fiets van haar werk kwam . Een vrachtwagen had haar niet gezien en mijn moeder kwam onder de vrachtwagen terecht wat haar fataal werd. In het ziekenhuis werd alle nodige hulp geboden maar.....tevergeefs. Op 28 november 2001 moest ik onverwachts afscheid nemen van "mijn ma" ! Haar gemis is enorm. Woorden schieten tekort. Maar ik weet zeker dat zij hierboven mij steunt in alles wat ik doe . Bedankt ma voor alles ! Ik mis je en hou onbeschrijflijk véél van je. 

Gwen.

decoration

Cross Wervik - 1985 - 1e plaats

decoration

 Guldensporenmarathon -1997 - 3u38m

decoration


 Brussel 20km - 17 mei 1998

21:18 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

04-08-07

15e MEMORIAL OMER VERCAMMEN - DENDERMONDE - 4/8/2007

Zaterdagnamiddag 15u - Dendermonde -St.Gilles

Afstand : 5km (4.8 km )

Tijd : 20'01" (14.39km/h)

Weer : 28°C ( dus aan de warme kant kunde wel zeggen)

We waren vroeg vertrokken met de trein richting Dendermonde. We kwamen aan rond 12u30. Totaal vreemd. Al gauw kwamen we in de feesttent aan waar we ons konden inschrijven voor de 5 , 10 of 15 km. Ik twijfelde geen seconde en koos voor de 5km. Stel je voor : 28°C , een niet te onderschatten parcours met 2 hellingen , bos , kasseien , stenen en een aardeweg ... Niet echt interessant in zo'n "hot weather" Wel een mooi maar lastig parcours en een organisatie die dik in orde was . Ik had afgesproken met "Geert Vanmoer" die met zijn club meedeed aan die wedstrijd. (AC Denderland ). Ook hij liep de 5km. Hij had een mooie tijd van 30'01". En als beloning kreeg hij een grote fles Leffe om alles nog eens door te spoelen. Ik eindigde als 1ste dame in een tijd van 20'01". Ik kreeg er 3 flessen Leffe , dus mijn pa zal weer kunnen genieten!!! Mooie wedstrijd , leuke mensen en voor herhaling vatbaar !!!!!

 

Red head Gwen xxx

decoration

Samen aan de start met Geert Vanmoer (238) rechts van mij met de bandana op. Links Frederik Debacker (219) die 1ste heer werd en naast hem links met de zonnebril op Jeroen Schouppe (4e heer).

 

decoration

Aankomst ik.

 

decoration
De man waar het allemaal om draaide : Finish " Geert Vanmoer" .
 
 
 
_____________________________________________________
 
Gisteren 3/8/2007 liep mijn dochter de 5km in de Jogging van de Tassche te Ardooie mee in een tijd van 25'59" en werd daarbij 4e dame. Goed zo Allison !!!!!
decoration

22:53 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

01-08-07

DE PANNE BEACH RUN - 1/8/2007

Beach Run - De Panne - 1 augustus 2007

Om 19u30 startte mijn dochter Allison en ik voor de 8 km lange strandloop.Volgens mijn trouwe Garmin 7.5km . Mijn tijd : 35'06". Tijd Allison : 48'52". Zij was de jongste (12,5jaar).

Voor mij was het als een training. Om wat méér kracht in mijn beentjes te krijgen. Ik had immers al een 27.3km intensieve fietsrit achter de rug deze morgen. Maar .... ik voelde me goed.

Ik was in gedachten bij mijn dochter - hoe zou zij dit ervan af brengen ???? Het was voor ons beiden de " allereerste maal" dat we een strandloop deden. Dus..... we keken er naar uit. Zo wel eens leuk een strandtraining tussen mensen die hun eigen wedstrijd liepen . Ik had geen zenuwen , geen faalangst  , dus enkel lekker op je gevoel af lopen. Het deed me echt deugd. Karim stond aan de finish klaar om enkele snapshots van ons te nemen. Het is zeker voor herhaling vatbaar ! Een goede krachttraining is het zeker en vast , want het is verdikke niet te onderschatten in dat zand !!!Maar we hebben het allebei tot een goed einde gebracht.

Sunny Gwen

decoration
decoration

Aankomst ikke in gezelschap van een vriendelijke loper met name Dhr. Baert Thiery .

 

 

decoration

Samen met Allison naar haar finish !! Proficiat Allisoneke !!!

 

23:41 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |