13-08-07

HAPPY BIRTHDAY DEAR MAM !!!

  • Eerbetoon aan mij ma :
  • Ingrid Vannieuwenhuyze

Vandaag , 13 augustus 2007 zou mijn dierbare moeder 58 jaar geworden zijn. Via deze weg wil ik mijn hart eens luchten .Na al die tijd mis ik haar nog steeds. Haar lach , haar manier van doen , haar sms'jes , haar soms harde maar eerlijke woorden , haar wilskracht en vooral haar zien lopen. Toen ik nog een kind was , ging ik veel met mijn moeder mee naar loopwedstrijden. In het begin was het afzien voor haar , maar algauw stond ze af en toe op het podium. Ik moet eerlijk zeggen , het doet toch wel iets zo je moeder op het podium zien staan. Zowel in crossen , stratenlopen als in marathons kon ze haar mannetje staan. Overal zag je mijn ma lopen of fietsen. Door weer en wind. Ze was mijn allerbeste vriendin. Altijd kon ik op haar rekenen. Ook als ik eens niet welgezind was of in een noodsituatie zat. Alle dagen zagen we elkaar. We deden alles samen. Maar blijkbaar mocht die mooie tijd niet blijven duren ! Het noodlot sloeg toe toen ze met haar fiets van haar werk kwam . Een vrachtwagen had haar niet gezien en mijn moeder kwam onder de vrachtwagen terecht wat haar fataal werd. In het ziekenhuis werd alle nodige hulp geboden maar.....tevergeefs. Op 28 november 2001 moest ik onverwachts afscheid nemen van "mijn ma" ! Haar gemis is enorm. Woorden schieten tekort. Maar ik weet zeker dat zij hierboven mij steunt in alles wat ik doe . Bedankt ma voor alles ! Ik mis je en hou onbeschrijflijk véél van je. 

Gwen.

decoration

Cross Wervik - 1985 - 1e plaats

decoration

 Guldensporenmarathon -1997 - 3u38m

decoration


 Brussel 20km - 17 mei 1998

21:18 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Mooi

Gepost door: etienne | 13-08-07

mooi eerbetoon aan jouw mama , ik denk dat ze vanuit de hemel supportert tijdens jouw wedstrijden en dat ze apetrots zit te kijken als je weeral op het podium staat te stralen . Ze was blijkbaar een goede atlete , het zit dus zeker in de genen . Sterkte bij deze voor jou misschien moeilijke dag !!!!!

Gepost door: roadrunnerke | 14-08-07

vrolijk hallo gwen,
moeilijk te geloven dat het al zo lang geleden is.
heb je ma goe gekend tijdens de wedstrijden.een harde cocurrente toch wel.ik van een drieling had je moeder,net als vele andere mensen hadden het moeilijk om ons uit elkaar te houden.best wel grappig.altijd opgewekt dat ze was blijven we ze zo herrineren.

groetjes patje x

Gepost door: patricia | 14-08-07

ontroerend heel mooi wat je schrijft ... 'k kreeg het ook eventjes moeilijk ... mijn mama is gestorven op 1 januari 2001

Gepost door: Koen | 14-08-07

JE BEN PAS ECHT DOOD ALS JE VERGETEN BENT .... En dat is je mama zeker niet "vergeten" ze leeft zelfs verder in haar dochter en kleindochter die de wilskracht en het karater hebben om iets te bereiken en dat hebben ze zeker van hun mama en oma ,maar het doet zeker pijn , ik leef met je mee ,maar Gwenneke oortjes omhoog en ga zo door jij en je flinke meid ...we horen er nog van ..dat is een "FEIT" !!!!

Gepost door: katrien r | 15-08-07

mama Ook ik mis mijn moeder nog elke dag, ze is overleden in april 1992 ... en er gaat geen dag voorbij of kleine dingetjes doen me aan haar denken ... en uit het positieve put ik kracht!! Schoon eerbetoon en ik ben zeker dat ze trots op je zou zijn!

Gepost door: Sandra | 20-08-07

Mooi eerbetoon Als ik aan je moeder denk hoor ik zo haar stem ik kende ze goed van op het lopen zeg , een toffe vrouw was het en altijd zeer goed gezind ,een vrouw vol energie was ze .

Gepost door: anita | 20-08-07

Er is niets dat voorgoed verdwijnt,
als men de herinnering bewaart

Gepost door: paul | 21-08-07

aangrijpend!! Je eerbetoon aan je mam, ik leef met je mee!!
Ja ma mag alvast tvreden zijn dat ze ooit zo'n toffe en fijne dochter heeft gehad. Ze leeft nog steeds in je herinneringen, ze is niet echt dood voor jou.
Gwen voor velen ben je een voorbeeld, doe zo verder...........

Gepost door: Geert | 22-08-07

Stil moment Ik heb nog nooit een post op een blog zo aandachtig en meermaals gelezen als nu. Eénmaal je zelf kinderen hebt, besef je nog meer dan ooit wat ouders voor jou betekend hebben.
Hopelijk mag je in moeilijke momenten veel kracht putten uit de herinnering aan je ma

Gepost door: Steven Trimmer | 22-08-07

hmmm... prachtige foto's !

Gepost door: kj | 22-08-07

Gwen,
een beetje laat maar net je blog gevonden. Een vol liefde geschreven eerbetoon aan je mama ! Ze mag fier zijn op zo'n dochter !

Gepost door: Wim | 22-08-07

De commentaren zijn gesloten.