04-08-07

15e MEMORIAL OMER VERCAMMEN - DENDERMONDE - 4/8/2007

Zaterdagnamiddag 15u - Dendermonde -St.Gilles

Afstand : 5km (4.8 km )

Tijd : 20'01" (14.39km/h)

Weer : 28°C ( dus aan de warme kant kunde wel zeggen)

We waren vroeg vertrokken met de trein richting Dendermonde. We kwamen aan rond 12u30. Totaal vreemd. Al gauw kwamen we in de feesttent aan waar we ons konden inschrijven voor de 5 , 10 of 15 km. Ik twijfelde geen seconde en koos voor de 5km. Stel je voor : 28°C , een niet te onderschatten parcours met 2 hellingen , bos , kasseien , stenen en een aardeweg ... Niet echt interessant in zo'n "hot weather" Wel een mooi maar lastig parcours en een organisatie die dik in orde was . Ik had afgesproken met "Geert Vanmoer" die met zijn club meedeed aan die wedstrijd. (AC Denderland ). Ook hij liep de 5km. Hij had een mooie tijd van 30'01". En als beloning kreeg hij een grote fles Leffe om alles nog eens door te spoelen. Ik eindigde als 1ste dame in een tijd van 20'01". Ik kreeg er 3 flessen Leffe , dus mijn pa zal weer kunnen genieten!!! Mooie wedstrijd , leuke mensen en voor herhaling vatbaar !!!!!

 

Red head Gwen xxx

decoration

Samen aan de start met Geert Vanmoer (238) rechts van mij met de bandana op. Links Frederik Debacker (219) die 1ste heer werd en naast hem links met de zonnebril op Jeroen Schouppe (4e heer).

 

decoration

Aankomst ik.

 

decoration
De man waar het allemaal om draaide : Finish " Geert Vanmoer" .
 
 
 
_____________________________________________________
 
Gisteren 3/8/2007 liep mijn dochter de 5km in de Jogging van de Tassche te Ardooie mee in een tijd van 25'59" en werd daarbij 4e dame. Goed zo Allison !!!!!
decoration

22:53 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat!! Goe gedaan hé. En bijna incognito aan de start .... ik zocht naar zwart :)

Gepost door: sandra | 04-08-07

Thanks Hoi Gwen,

bedankt van je komt naar Dendermonde. van mijn kant ook zeker vatbaar voor herhaling. Nog eens een dikke proficiat met je overwinning!! Groetjes aan Karim & Allison.
Mijn wedstrijdverslagje is voor deze namiddag, ik ga me nu klaarmaken voor een langere duurloop. (Aan 8Km/u, de "slekke" komt af)

Gepost door: Geert | 05-08-07

waaauw wat een metamorfose , weg met die 'black outfit' , ge herkend u niet meer , proficiat met weeral een overwinning en ook aan allison met de mooie 4de plaats .

Gepost door: roadrunnerke | 05-08-07

ik herkende je niet direct waaw, een nieuw pakske?
staat u veel beter dan het zwart, die kousen zijn weer sjiek hé !!!!
proficiat met uw zoveelste overwinning, de tijd is zeker niet mis.
blijven trainen meid !

greetz van patje en stef.

Gepost door: patricia delvael | 05-08-07

Wederom knappe prestaties van jou en je dochter. En dan nog in zo'n heet weer, zou niks voor mij geweest zijn. Het talent zit in jullie bloed denk ik :) Alvast veel succes met jullie volgende wedstrijd ! Groetjes

Gepost door: Gino | 05-08-07

Proficiat Heel goed gelopen in dat weer. Wist niet dat jullie buiten zaten. Ik zat met enkele clubleden in de tent (lekker warm ;-)).
Tot een volgende keer en nog veel van deze mooie prestaties.

Gepost door: Michael | 05-08-07

Poep sjiek ... 1 den outfit (ge staat ook met alles é) en 2 de (weeral) prachtige prestatie PROFICIAT !! 3 DIKKE PROFICIAT aan Allison !!!! en 4 De pers heeft het ook weer gekunnen de mooie fotookes van de Karim hééééél gelukt zoals altijd

Gepost door: katrien | 06-08-07

ge ziet wok gjin geweune nji ja ti ier deen van deseranno's nji machtigen "blog " en nen toffen uitleg:ge ziet zoals jezelf zijt dat het lopen ook in uw familie maar ook in uw eigen bloed zit .mooi gepresteerd voor u en uw dochter!!.toch de max met joen kousen ti eens wa anders hi!!salu en toet up jin van een of andere loopwedstrijden !!!

Gepost door: deseranno wouter | 15-08-07

De commentaren zijn gesloten.