01-08-07

DE PANNE BEACH RUN - 1/8/2007

Beach Run - De Panne - 1 augustus 2007

Om 19u30 startte mijn dochter Allison en ik voor de 8 km lange strandloop.Volgens mijn trouwe Garmin 7.5km . Mijn tijd : 35'06". Tijd Allison : 48'52". Zij was de jongste (12,5jaar).

Voor mij was het als een training. Om wat méér kracht in mijn beentjes te krijgen. Ik had immers al een 27.3km intensieve fietsrit achter de rug deze morgen. Maar .... ik voelde me goed.

Ik was in gedachten bij mijn dochter - hoe zou zij dit ervan af brengen ???? Het was voor ons beiden de " allereerste maal" dat we een strandloop deden. Dus..... we keken er naar uit. Zo wel eens leuk een strandtraining tussen mensen die hun eigen wedstrijd liepen . Ik had geen zenuwen , geen faalangst  , dus enkel lekker op je gevoel af lopen. Het deed me echt deugd. Karim stond aan de finish klaar om enkele snapshots van ons te nemen. Het is zeker voor herhaling vatbaar ! Een goede krachttraining is het zeker en vast , want het is verdikke niet te onderschatten in dat zand !!!Maar we hebben het allebei tot een goed einde gebracht.

Sunny Gwen

decoration
decoration

Aankomst ikke in gezelschap van een vriendelijke loper met name Dhr. Baert Thiery .

 

 

decoration

Samen met Allison naar haar finish !! Proficiat Allisoneke !!!

 

23:41 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

leuk Toch leuk zo moeder en dochter samen aan het lopen!!

Gepost door: Geert | 02-08-07

beach-run als je graag een strandloop doet, probeer dan zeker eens st.idesbald. je kan kiezen tss 5 of 10 km, maar de sfeer is enorm goed!

Gepost door: nele | 04-08-07

De commentaren zijn gesloten.