21-07-07

 GROOTSE ROESELAARS STRATENLOOP FIASCO - 21 JULI 2007

Zaterdagnamiddag , 17u30.

De temperatuur was er goed : 22°C.

Ikzelf : Immense tandpijn  , al een week aan de pijnstillers en antibiotica wachtend op de wortelkanaalbehandeling dinsdag as

Afstand : 6 km met Garmin : 5.560km

Tijd : 23'26"

Plaats : 6e totaal dames , normaal 4e maar door KLOTEorganisatie  op het laatst (50m) hebben mij nog 2 dames ingehaald !!!

 

Ik was vanaf het begin goed mee . Maar na 500 m begon het drama : de tandpijn , mijn tikketikkeur , en adem die niet brak zoals ze zeggen.

Maar soit.... ik ging door .

Het parcours was er rampzalig !!! Ik kreeg een duw in de struiken , een auto stond tussen de hekken geparkeerd waar we door moesten lopen , wandelaars voor , achter , links en rechts , een hond die te ver aan de lijn hangde enz.....

Ideaal parcours niet ???? Na de 1ste ronde had ik er genoeg van , ik pruttelde en maakte van mijn kl..ten !!

Maar niks hielp . Toen ik finishte riep de speaker af : "aankomst van Sierens Gwendoline ". Dus ik tijd afduwen en liep rustig uit.......

Opeens spurtten er 2 dames langs mij heen . Ik keek zo dom of als ik groot ben (1m75) en dacht bij mezelf : " allé we zijn er en die willen nu nog mij voorbij steken "?????

Toen opeens een man zei : " Aja , 't is nog een beetje verder den arriveé "!!!!

Ik was " pissed off " !!!! " Oe ist meugelijk "!!!

Zeg dan eerst dat de aankomst wat verder is !!!

Meestal staat de "tijdklok" op de plaats waar de finish is !!!

Maar neen , in Roeselare eerst de klok en na een paar meter verder de finish !!!

Dus 6e ipv 4e dames. Ben er dus niet goed van en ik zaaaaaaaag al de ganse avond en 'tzal nog wel enkele dagen duren !!!!! Dat beloofd !!!

Ik was blijkbaar niet de enige die op de plaats van de tijdklok stopte !!

Maar ja , ik ben echt boos !!!!

Aan de finish was er ook geen drank voorzien ..... wel erg als ne mens dorstig is niet ?

De wedstrijd op zich was niet echt een succes voor mij : denk dat de pijnstillers en antibiotica zijn tol hebben geeist !!

 

Mijn dochter liep de 3 km het was er ook maar 2.75 km . Zij had ook het geluk dat een wandelaar met zijn hondje rustig aan het kuieren was voor haar voeten ......... !!!!

 

Ik denk dat er toch wel eens deftig moet gekeken worden naar de afzetting bij deze loopwedstrijd !

Want op de hoofdafstand van 15 km - 1e mannen : Dries Depoortere en 1e Dames : Veerle Vandekerckhove - waren er ook van die spelbrekers voor de lopers ! En die mensen lopen toch wel hééééél wat vlugger dan ik ! Toch wel ambetant voor de lopers . Het is niet elke dag dat er een loopwedstrijd is in het centrum van Roeselare , dus waarom niet "wat méér aandacht voor het parcours "dan voor het VTM-gedoe op de markt !!!

Verleden jaar was het ookal van dat (ook mensen die door de struiken liepen ipv eromheen , wandelaars die lopers hinderden enz...) . Ik ging er van uit dat er verandering ging komen maar blijkbaar niet . (vroeger nochthans een ander parcours en met hekken afgezet)

's Avonds ging ik om de uitslag en er waren er geen meer van de zogenaamde 6 km wel nog van de 3km. "Ik moest maar kijken op internet achter een uitslag" : klonk het . Vriendelijk hé ! Sorry , maar voor mij is het gedaan . Vroeger met mijn ma & pa naar véél loopwedstrijden geweest en ik heb genoeg gezien om te weten wat een goede organisatie is . Ben zelf nog maar terug begonnen met lopen van januari en ik moet eerlijk bekennen " deze stratenloop sucks ". Mijn excuses voor het taalgebruik maar ik ben eerlijk !!!

 

Bij deze ........ " Never again "

 

Ciao Gwen

P.S.: Ne dikke merci aan Karim voor de prachtige foto's !!!

Tenminste ene die zijn werk kan !!!

 

decoration
 
decoration

21:19 Gepost door Gwen in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

roeselare jammer voor jou ... maar goed dat wij dit nu ook weten!!

Gepost door: Koen | 22-07-07

2x pech Hoi Gwen, je hebt duidelijk 2x pech gehad ... je was al niet 100%, ik zou in hetzelfde geval niet gestart hebben, maar toch knap dat je de moed hebt om het wel te doen. En dan nog eens dikke pech met een slechte organisatie, daar kan ik ook boos om worden .. als ze iets willen organiseren moeten ze het te goei doen en dan spelen ze nog met een mens zijn voeten aan de aankomst.. Ach ja, volgende keer beter, je moet mss eens wat meer de wedstrijdjes aan onze kanten opzoeken :)

Gepost door: Gino Lauwen | 22-07-07

DUIDELIJKE TAAL .... Dat is frusterend zo te horen ,maar naar het schijnt was er vorig jaar ook dergelijke toestanden (vertelde mijn schoonpa) Gwenn ,kind je weet wat je kan hé en zo'n anozelteiten lappen ze je toch geen 2x dus vergeet die loop maar rap en kijk naar je andere PRESTATIE'S !!!Veeeeeeel leuker dus ,je oortjes terug omhoog :-) ps veel beterschap met je tandje verzorg het maar goed hé ...

Gepost door: katrien r | 22-07-07

amai dat is duidelijke taal gwendoline , ik vind dit ook klote , als ze mij moesten ginderen ik zou er ook niet mee kunnen lachen en als je dan nog niet goed bent is het helemaal goed . Gelukkig zijn er nog andere wedstrijden dan deze , gelukkig ben ik daar niet gestart . Veel beterschap met uw tand en volgende wedstrijd een betere organisatie hoop ik !!!!

Gepost door: roadrunnerke | 23-07-07

04/08/2007 dat is de datum dat ge naar dendermonde eens moet komen lopen, mijn club AC Denderland organiseert daar een jaarlijks zeer succesvolle loop. See You There?

Gepost door: Geert | 23-07-07

ja, we zagen je aankomen zaterdag en je was niet om aan te horen, veel gelijk dat je van uw oren maakt. aan de andere kant is iets organiseren veel moeilijker dan je denkt, kijk maar naar onze wedstrijd in rollegem-kapelle. laat de organisatie weten wat er allemaal fout liep, misschien kunnen ze er iets uit leren voor de volgende jaren. nog veel beterschap met uw tandje, en tot op de volgende wedstrijd.
x, patje

Gepost door: patricia delvael | 24-07-07

dag meisje Hey meid, heb ferm genoten van uw mooie blog! Proficiat! Ook proficiat met de ferme loopprestaties van jou en dochter , die net als ons dochter ook Alison heet...!Ik ben ondertussen terug in Dubai, maar ik kom je zeker nog es bezoeken als ik terug naar Belgie kom!!! Dikke bees Miekexx

Gepost door: mieke sierens | 31-08-07

Nooit meer Haha,
Ik was daarbij.
Idd nooit meer !
We gaan eens moeten van ons oren gaan maken hé ;)

Gepost door: Layla | 03-01-09

De commentaren zijn gesloten.